Uneori, ai nevoie și de astrologie sau numerologie să afli mai multe despre copiii tăi, despre parcursul lor în viață și despre destinul lor.

Numărul destinului este unul dintre cei mai importanți factori din numerologie, dar și cel mai ușor de calculat. Este suficient să aduni toate cifrele din data de naștere a copilului tău, ziua, luna și anul, și să reduci rezultatul la un singur număr. Se adună succesiv rezultatele, până când obții un număr de la 1 la 9. Iată și un exemplu.

Dacă ai un copil născut pe 17 martie 2002, trebuie să aduni:

1+7+3 (a treia lună) +2+0+0+2 = 15, 1+5 = 6.

Ca atare, în acest exemplu, numărul destinului este 6.

Citește mai jos ce provocări, ce obstacole, dar și ce șanse pot avea copiii tăi în viață, în funcție de numărul destinului lor.

Numărul destinului 1

Copiii tăi, născuți cu acest număr al destinului, sunt destul de ambițioși și de responsabili de mici. Ei se maturizează mai repede, înțeleg mult mai devreme problemele prin care trec părinții lor, iar dacă li se explică totul, conform capacității lor de înțelegere, vor avea o capacitate superioară de analiză și decizie. Copiii născuți sub influența numărului 1 au, totuși, o latură negativistă, iar cea mai mare provocare a lor este să vadă partea pozitivă, să aibă încredere în ei și să încerce mereu să depășească limitele, deoarece sunt înzestrați cu o putere interioară rară.

Ce provocări au în viață: sunt destinați să conducă și să ia decizii, chiar dacă nu toți se vor simți în stare de acest lucru; ei vor fi uneori nevoiți să declanșeze schimbările de care au nevoie în viață!

Numărul destinului 2

Copiii care se nasc sub influența numărului 2 sunt foarte sociabili și caută mereu atenția și afecțiunea celor din jur. Ei evoluează excelent în grup, într-o familie bine închegată și chiar numeroasă. Nu pot fi lăsați singuri, nici măcar când învață. Pentru ei, lecțiile sunt mai ușoare împreună cu prietenii și sunt atrași de activitățile extrașcolare. Sunt isteți, spirituali, profunzi și au o empatie puternică. Pe măsură ce se dezvoltă, vor avea capacitatea de a citi foarte ușor ceea ce vor ceilalți și pot fi buni sfătuitori, consilieri sau educatori.

Ce provocări au în viață: acești copii dezvoltă relații puternice de atașament față de părinți, față de prieteni și mai târziu față de partenerii lor de viață, de aceea sunt mai sensibili și mai ușor de rănit.

Marile provocări din viața copiilor tăi

Numărul destinului 3

Copiii care au acest număr al destinului sunt foarte isteți și descurcăreți, captează imediat informațiile noi și se adaptează la tot felul de situații mult mai ușor decât ar putea părinții lor. Sunt copiii sociabili, pentru care comunicarea este foarte importantă, pentru că ei vor să înțeleagă tot ce se petrece în jurul lor. Părinții trebuie să aibă multă răbdare, să le explice și să îi ajute să învețe, astfel își vor dezvolta curiozitatea și spiritul de inițiativă. Cei mai mulți dintre ei devin foarte populari la școală și își fac foarte ușor un număr mare de prieteni.

Ce provocări au în viață: le este ușor să capteze atenția tuturor cu firea lor deschisă și comunicativă, dar riscă să devină superficiali, dacă nu sunt canalizați către activități bine alese pentru personalitatea lor.

Numărul destinului 4

Copiii născuți sub influența acestui număr au o fire echilibrată, sunt ordonați, inteligenți și răbdători. Dacă are cine să îi îndrume corect în viață, pot realiza foarte multe și pot avea cariere de succes. Au o voință puternică de mici și se vede acest lucru din momentul în care se implică în diverse activități. Ei duc totul până la capăt și nu lasă nimic la voia întâmplării. Învață cu ușurință tot ceea ce li se predă și totodată au curiozitatea să caute mai mult. Pe de altă parte, au și o latură rigidă și sunt destul de încăpățânați, dar în sensul bun.

Ce provocări au în viață: dacă au o personalitate puternică, riscă să devină manipulatori și dominatori și să îi îndepărteze pe cei din jur. De aceea, trebuie să fie mai empatici și să învețe să își facă prieteni de mici.

Numărul destinului 5

Copiii născuți sub influența numărului 5 au o personalitate vie, liberă, dinamică, sunt voioși, sunt curioși și prietenoși. Cu timpul devin deschiși tuturor experiențelor, ceea ce poate fi o provocare pentru părinți. Ei își păstrează de-a lungul copilăriei și tinereții o atitudine lipsită de griji și nu se complică prea mult pentru a obține ceva. Dar buna lor dispoziție și atitudinea pozitivă atrage adesea norocul în calea lor și rareori pierd ceva de preț în viață. Pe de altă parte, au și capacitatea de a vedea cu un pas înaintea celorlalți și sunt foarte optimiști.

Ce provocări au în viață: firea lor neliniștită și nestatornică îi face adesea să își schimbe prioritățile și interesele, să schimbe drumul, fără să se gândească prea mult la consecințe și uneori pot lua decizii greșite.

Copiii tăi și numărul destinului

Numărul destinului 6

Copiii care au acest număr al destinului au un caracter deosebit, sunt generoși, afectuoși și devin responsabili cu viața lor și cu cei din jurul lor încă din adolescență. Sunt atașați de părinți și de familie, dacă sunt crescuți într-un mediu echilibrat, în care dragostea părinților este puternică. Ei au capacitate mare de analiză și dau dovadă de o înțelegere profundă a unor situații și aspecte, reușind totodată să se maturizeze mai devreme decât alții. O viață echilibrată este esențială pentru acești copii să se dezvolte așa cum pot ei mai bine!

Ce provocări au în viață: au tendința să își asume mai multe responsabilități decât ar trebui, preluând uneori greutățile de la frații mai mici. Trebuie ajutați să mențină un echilibru și să nu facă sacrificii inutile!

Numărul destinului 7

Copiii care au acest număr al destinului sunt înzestrați cu trăiri profunde și cu o sensibilitate rară. Ei trebuie înconjurați cu multă iubire și răbdare, ei au nevoie de încurajarea părinților și de un mediu stabil pentru a se dezvolta frumos. Intuiția lor este puternică și vor avea încă din liceu înclinații spre studiul filosofiei, istoriei și literaturii. Sunt firi retrase, dar trebuie să învețe să își facă prieteni pentru că în viață vor avea nevoie de sprijin emoțional și vor avea nevoie de persoane apropiate care îi pot ajuta să treacă prin tot felul de experiențe.

Ce provocări au în viață: există riscul ca acești copii să devină nesiguri pe ei, egoiști și stângaci, de aceea ei trebuie canalizați către activități de grup și trebuie să învețe să fie foarte comunicativi.

Numărul destinului 8

Copiii protejați în viață de vibrația numărului 8 sunt firi puternice, competitive, iar acest lucru se va vedea chiar din primii ani ai copilăriei. Acești copii au carismă, sunt atrăgători, au succes pentru că au multă încredere în ei și, deseori, nu așteaptă nimic de la nimeni. Singurii oameni de care sunt cu adevărat atașați sunt părinții lor, dacă sunt crescuți cu dragoste. În timpul școlii sunt ambițioși, dacă au un obiectiv foarte clar, iar mai târziu vor fi orientați către studii, carieră, afaceri. Este posibil să își întemeieze cu greu o familie, iar mulți dintre ei preferă singurătatea.

Ce provocări au în viață: mulți dintre acești copii se vor confrunta cu persoane care nu le vor înțelege ambiția și determinarea. Pe de altă parte, pentru ei banii vor constitui un obiectiv în sine, dar și o provocare permanentă.

Numărul destinului 9

Copiii care se nasc protejați de numărul 9 au o personalitate frumoasă și echilibrată, sunt sociabili, prietenoși și generoși. Spiritul lor este profund și au nevoie de o educație pe măsură pentru a se împlini în viață. Au o gândire originală, sunt creativi și pot deveni ușor un model pentru ceilalți datorită pasiunii pe care o pun în tot ceea ce fac. De la studii, la activitățile preferate, de la relații la carieră, ei vor arăta o pasiune neobișnuită și o dorință continuă de a se dezvolta și de a face totul mult mai bine decât ceilalți.

Ce provocări au în viață: vor întâlni adesea persoane care vor încerca să profite de generozitatea lor, de aceea trebuie să fie ghidați să facă mai bine diferența dintre rău și bine, dintre prieteni și dușmani.