Speak este un tip foarte deschis și plin de umor, așa că nu i-a fost deloc greu să lase inhibițiile deoparte și să vorbească despre o situație ipotetică: cum ar fi dacă ar fi actor și ar trebui să filmeze o scenă în pielea goală, sărutându-se cu un bărbat? 

Invitat la podcastul (gazduit si produs de canalul de Youtube Happyfish)„Stai să zic” eu- cu Cosmin Natanticu și Dragos Musat Tetelu Speak a fost pus în fața unor întrebări…cel puțin picante. Nu s-a ferit să vorbească despre subiecte delicate, precum banii care se fac din industria muzicală din România, lucrurile pe care le-a făcut la începutul carierei, sau chiar sex. 

Speak, mai sincer ca niciodată: Pe ce sumă ar juca rolul unui actor care se sărută cu un bărbat?

Ștefan, pe numele lui real, a fost întrebat direct: „Am un rol pentru tine într-un film. La un moment dat, personajul tău va trebui să se sărute cu un băiat, să fiți amândoi dezbrăcați, e doar o scenă. Care ar fi suma minimă pentru aceste scene nud?”

„Doar un pup?”, a întrebat rapid Speak. 

„Un sărut”, a lămurit probema Natanticu. 

Și pentru că a văzut că și-a pus mâna în cap, Natanticu l-a întrebat direct pe Speak: „Ești homofob?” 

„Nu”, a venit răspunsul cântărețului. 

„Eu mă gândesc nu doar la faptul că, ok te săruți (…) Dar eu nu sunt actor, bă! Eu n-am educația asta. Vizual, văzând toată scena așa, îți atingi..țurcă de țurcă. Păi cum te pupi cu ăla, stând așa? Oricum se ating, te iei în brațe cu ăla, se ating băieții (…) 250.000? Suma minimă, zic așa”, a spus Speak, fără menajamente. 

Cântărețul a mai primit o provocare din partea lui Natanticu: 

„Și acum te întreb eu pe tine: vine producătorul la tine și spune: Speak, uite, am 249.000”

”Ce căcănar ești (…) accept acuma, pentru o mie. Oricum accept greu tare 250.000”, a spus Speak, râzând. 

„Oricum, eu o să îi zic 2-3 sticle înainte, îmi pierd mințile”. 

Dialogul a continuat, la fel de spumos: 

Natanticu: „Și dacă descoperi că îți place?”

Speak: „Nu cred, dar doar îmi imaginez și e ceva îngrozitor. Nu cred că o să îmi placă”, a încheiat cântărețul. 

Speak este într-o relație cu Ștefania, pe care a și cerut-o de nevastă atunci când participau la Asia Express.  Cei doi au deja câțiva ani împreună și nu se mai văd departe unul de celălalt. 

Povestea lor a început cu o prietenie, iar acum sunt și cei mai buni prieteni, dar și iubiți. 

”Eu am făcut primul pas în a ne cunoaște, deși eu sunt mai timid. Am fost și eu bărbat o dată. Atunci când îți propui să te combini, nu se întâmplă nimic. Lasă să se întâmple. Pot să îi zic orice partenerului. E prima oară în viața mea când pot să fac asta. Nu m-am simțit niciodată mai în largul meu”, a povestit Speak.

În schimb, Ștefania a ținut să precizeze că cel mai mare atu al relației lor este acela că sunt foarte buni prieteni.

”Nu i-am dat semnale că ar trebui să facă vreun pas. S-a întâmplat. Noi suntem foarte buni prieteni și ăsta e cel mai mare atu al nostru.”, a declarat Ștefania, iubita lui Speak.

Poti urmari podcastul integral aici