Ludmila Aleksandrova i-a fost alături lui Vladimir Putin timp de 30 de ani și i-a adus pe lume două fete. Însă, aceasta recunoaște că nu i-a fost deloc ușor să fie soția liderului de la Kremlin. Cu toate acestea, ea și-a refăcut viața și s-a căsătorit cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr.

Putin(69 de ani) și Ludmila(64 de ani) au pus punct unui mariaj de 30 de ani și au divorțat în 2014. Mulți au scris că motivul ar fi fost infidelitatea lui Putin, care ar fi fost îndrăgostit lulea de frumoasa gimnastă Alina Kanaeva, dar Ludmila a preferat să nu facă delcarații pe marginea acestui subiect. Cei doi și-au anunțat divorțul în public pe 6 iunie 2013, pe scările Teatrului din Palatul de la Kremlin, în fața camerelor de filmat, dar acesta s-a finalizat un an mai târziu.

După divorț, Ludmila s-a retras din lumina reflectoarelor, vrând să-și trăiască viața discret, departe de atenția mediatică. Însă, presa din Rusia, a aflat că aceasta s-a recăsătorit cu un om de afaceri cu 20 de ani mai tânăr, lângă care pare foarte fericită.

Revista Sobesédnik a publicat în anul 2016 un amplu reportaj despre noua viață a Luudmilei. Publicația a confirmat într-o manieră indirectă că aceasta s-a recăsătorit. În paginile revistei au apărut niște documente legate de apartamentul Ludmilei din Sankt Petersburg. Toată lumea a observat că femeia are un alt nume de familie. Fosta soția a liderului de la Kremlin, a renunțat la numele de Putin, iar acum se numește Ocheretnaya. Se pare că aceasta și-a refăcut viața cu Artur Ocheretni, iar idila lor ar fi fost confirmată în luna martie 2017, după ce au fost surprinși de paparazzi pe străzile din Londra.

Russian President Putin and his wife Lyudmila announce divorceSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Bărbatul cu care s-a recăsătorit Ludmila este cu 20 de ani mai tânăr decât ea și este un important om de afaceri din Rusia. Acesta și-a construit o avere din vânzarea și cumpărarea de terenuri. Mai mult, nici actualul soț al Ludmilei nu a fost străin de politica de la Kremlin. Între 2003 și 2008 a fost directorul companiei Art Show Centr, care organiza evenimente pentru partidul guvernamental Rusia Unită, pe care îl conducea Vladimir Putin.

Ludmila a recunoscut că viața lângă Putin, nu a fost deloc una ușoară, și la fel de dur este și în viața personală, nu doar în cea profesională. Ludmila Aleksandrova Ocheretnaya spune că a plâns din cauza deciziilor lui chiar şi atunci când au venit pe lume cei doi copii ai lor, lăsând de înțeles că era foarte autoritar. În cadrul unei biografii a preşedintelui Vladimir Putin din anul 2002, Ludmila a relatat că a fost singură în momentul în care a născut pentru prima dată. Putin i-ar fi chemat un taxi pentru a ajunge la spital, în timp ce el se afla într-o călătorie de afaceri. Fosta soţie a liderului rus a mai declarat că, în ciuda faptului că ea îşi dorea ca fiica lor să se numească Natascha, Putin i- ar fi „ordonat” ca micuţa să primească numele Maria, aşa cum s-a numit mama lui.

„Eram în lacrimi. Dar apoi mi-am dat seama că nu exista o altă opţiune, fiica mea urma să se numească Maria”, a spus Ludmila.

Ea a mai povestit că soţul ei obişnuia să întârzie: „Aproape că am plâns din cauza umilinţei”.

Preşedintele rus şi fosta sa soţie, Ludmila, s-au căsătorit în luna iulie a anului 1983. Cei doi au două fiice, Maria, care s-a născut în 1985, şi Ekaterina, născută în 1986. Divorţul s-a produs în 2013, atunci când s-ar fi aflat că preşedintele rus ar fi avut o relaţie extraconjugală cu Alina Kabaieva, o fostă gimnastă care, la acea vreme, avea 30 de ani. De asemenea, un alt motiv al divorţului dintre cei doi ar fi fost violenţa. Ludmila ar fi fost agreseată fizic în nenumărate rânduri de Putin.

Foto: Profimedia/ Hepta