Monica Anghel a dezvăluit recent ce sacrificii face pentru a se menține în formă, după ce a slăbit de aproape că nu mai poate fi recunoscută.

Monica Anghel nu a arătat niciodată mai bine ca acum. Vedeta a dat jos mai bine de 40 de kilograme, iar în fiecare zi încearcă să devină o variantă și mai bună a sa, când vine vorba de siluetă. Astfel, după ce a reușit să ajungă la forma dorită, artista continuă lupta pentru a se menține la greutatea ideală.

Ce dietă ține în prezent Monica Anghel, pentru a se menține

Arată atât de bine, încât gurile rele au speculat că vedeta a apelat la operația de micșorare a stomacului. Monica Anghel a infirmat aceste zvonuri și susține că a reușit să ajungă la forma dorită doar cu o dietă echilibrată și sport. Și multă, multă voință. Iar în prezent, continuă să țină dietă, dar nu pentru a slăbi, ci a se menține.

„Nu vreau să mai slăbesc, dar trebuie să mă mențin și să mă mențin trebuie să am un stil de viață sănătos. Trebuie să am grijă ce mănânc.

Eu îmi continui fastingul meu, care este foarte sănătos. Eu mă simt extraordinar de bine cu postul intermitent și atunci de ce să renunț?

În intervalul a șase ore am două sau trei mese, dar sunt și zile în care nu mănânc deloc și mă hidratez cu apă simplă și apă cu lămâie și mă simt foarte bine. Nu îți imagina că zilele astea sunt foarte multe”, a spus artista la Antena Stars.

moncia-anghel-este-de-nerecunoscutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Monica Anghel: „Eu sunt la a doua tinerețe”

Artista susține că se simte minunat în pielea ei și nu pune la suflet răutatea oamenilor din jur.

Și-a tăiat sau nu stomacul Monica Anghel? Vedeta a spus tot adevărul

„Eu sunt la a doua tinerețe. Mă simt minunat! Sunt și foarte mulți oameni răutăcioși, frustrați, dar asta este problema lor, nu este problema mea. Sunt conștientă că există. Trebuie să fii nebun să crezi că te place toată lumea, trebuie să fii paranoic. Eu nu cred asta. Este, într-adevăr, foarte greu să te menții”, a mai spus ea.

Monica Anghel nu se mai oprește din slăbit. „Te-ai făcut băț, ești sirenă!”. A trecut la fuste mini, pantaloni din piele și rochii mulate

Recent, artista afirma că intervalul în care mănâncă este 12.00 – 18.00 și că porțiile sale sunt acum normale, pentru că a renunțat să le mai cântărească, așa cum proceda când își dorea să slăbească.

Mai spunea că încearcă să aibă în farfurie mai mult legume și că singurul fel de mâncare pe care îl mănâncă fără măsură este salata.

Da, am mers la psiholog!”

Monica Anghel recunoaște că în perioada în care a început procesul de slăbire a avut nevoie de psiholog.

„Da, am mers la psiholog în perioada în care am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni. Întrebarea mea era: «OK, slăbesc, dar ce anume mă va determina să rămân la noua greutate?

Și psihologul m-a ajutat să înțeleg lucrurile, mi-a dat niște sfaturi care au fost extraordinar de bune ca să nu mă mai îngraș la loc. Era o chestiune de sănătate și mi s-a părut extrem de important să știu ce trebuie să fac ca să-mi mențin greutatea”, a mai spus artista.

Monica Anghel, metoda „magică” prin care își îndeplinește dorințele: „Când realmente îmi doresc ceva, zic așa…”

Vezi și Monica Anghel, trucul prin care își menține tenul tânăr: „E sfânt! Până acum doi ani, eu nu m-am dat cu cremă pe față deloc”

Citește și:

Elena Lasconi, prima reacție în scandalul cu fiica ei. Ce decizie a luat: „Mă pregătesc să plec la Paris”

Ana Baniciu și soțul ei se mută într-o casă veche de 100 de ani! De ce au luat această decizie și cui a aparținut aceasta