Cornel Palade, despre partenerul său de scenă: ”Romică Țociu este crucea mea”. A spus și care a fost marele său viciu

Dacă pe Cătălin îl poate vedea toată lumea în emisiune, iată cum arată fiica actorului, dar și ce pasiune are.

Romică Țociu este căsătorit de 28 de ani cu Nicoleta, cei doi având împreună doi copii, o fată și un băiat.

Daria, fata lor, are 20 de ani și și-ar dori să calce pe urmele tatălui ei, pășind în lumea artei dramatice. A și luat examenul de admitere la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București.

Tatăl Dariei, Romică Țociu, este mândru de alegerea fiicei sale de a urma cariera artistică și o sprijină în demersul ei de a deveni actriță.

,,Daria merge la cursuri de teatru de la 7 ani. I-a plăcut, noi nu am forțat-o. Foarte mulți părinți visează pentru copiii lor, dar trebuie să vezi și dacă merită, dacă vine și de la el, dacă simte să facă asta… Nu doar să fie împins de la spate de părinte.

Fiecare copil trebuie să aibă propria identitate. Dacă Daria, fata noastră, simte și vrea să facă teatru să facă, e drumul ei. Ea și-l alege. Dar la teatru ai mult de învățat. Practic, înveți toată viața și ai de renunțat la multe lucruri.

Și noi am muncit pe partea noastră timp de 33 de ani. Daria este o luptătoare. A învățat bine întotdeauna. Ea a luat Bac-ul anul acesta cu note mari. Nevastă-mea a spus, asta-i singura din familie care învață!”, declara nu demult pentru  fanatik.ro actorul despre fiica sa.

fata-actoruluiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cât despre Cătălin, acesta este căsătorit și tătic la cei 26 de ani ai săi.

Cine este mama lui Cătălin Țociu

Mama lui Cătălin și a Dariei Țociu este Nicoleta, femeie îi e alături lui romică Țociu de atâția ani.

Nicoleta, soția devotată a celebrului actor Romică Țociu, și-a demonstrat curajul și reziliența în fața unei provocări imense: o luptă îndârjită împotriva cancerului.

Timp de patru ani, Nicoleta a purtat un adevărat război împotriva acestei boli nemiloase. Cu toate că vestea diagnosticului a fost o lovitură dureroasă, ea și-a dorit din tot sufletul să rămână alături de cei dragi, așa că a înfruntat cu curaj boala, învingând-o.

Momentele dificile și incerte nu au făcut decât să întărească legătura dintre Nicoleta și Romică Țociu, cei doi reușind să treacă împreună prin această încercare copleșitoare. Determinarea femeii, sprijinul necondiționat al medicilor și susținerea familiei au contribuit decisiv la victoria împotriva bolii.

Vezi și Romică Țociu recunoaște că și-a înșelat soția de mai multe ori, iar ea știe asta: ”De câte ori stricam zidul, venea și… ” dar și Romică Țociu a primit casă de la Viorel Lis. Îl ajută acum, când acesta are nevoie?

Citește și:

Anca Țurcașiu, rețetă de murături: „Sunt preferatele mele. Am muncit 5 minute!”

Patrick Dempsey, actorul din „Greys Anatomy, desemnat „cel mai sexy bărbat în viață. Cine este soția lui și cum au fentat divorțul