În acest sens, educația e importantă, poate cea mai importantă, așa că nu face rabat de la nimic pentru a-și pregăti fiica așa cum se cuvine pentru viață.

Recent, acesta a dezvăluit și cât plătește pentru școala privată a fiicei sale. Suma, însă, este fragmentată în mai mulți ani, cotizând de la vârsta de cinci ani a fiicei sale. Tânăra urmează cursurile Școlii Internațioanle București, iar standardele sunt destul de ridicate.

Motivul pentru care CRBL a divorțat de prima lui soție

În prezent, fiica artistului are 13 ani, iar o socoteală simplă arată că CRBL a plătit în 8 ani suma de 15.000 de euro.

După părerea sa, este o sumă foarte mare, mai ales că nu a calculat și mâncarea, hainele sau alte cheltuieli.

Concret, până în momentul de față, CRBL a plătit 154 de euro pe lună timp de 8 ani pentru școlarizarea fiicei sale, sumă la care nu se adaugă alte cheltuieli.

„Foarte mulți bani! Cred că 15.000 s-a făcut anul ăsta. Fără transport, mâncare și alte lucruri.

Este la ISB. Este la International School of Bucharest de la 5 ani (…) Aleg să plătesc pentru școala Alessiei mai mult decât pe mașina mea”, a spus CRBL în urmă cu ceva vreme, în cadrul podcastului prezentat de Jorge.

CRBL, declarație de dragoste superbă pentru soția lui: ”I-aș face statuie!” Cererea lui în căsătorie a fost cu adevărat unică! Aviz amatorilor!

crbl-cu-sotia-si-fiicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cum a ajuns CRBL să-și piardă primul salariu la jocurile de noroc și cum au reacționat părinții săi

Puțini sunt cei care știu că artistul a avut o perioadă când a căzut în patima jocurilor de noroc și chiar a ajuns să își piardă primul său salariu. Invitat în cadrul podcastului moderat de către Radu Țibulcă, artistul a vorbit despre acest episod dureros de viață. Totodată, CRBL a dezvăluit și semnificația tatuajului cu zaruri pe care îl are pe gât.

Artistul a povestit că, după ce a pierdut toți banii la jocurile de noroc, s-a dus acasă la mama sa a mințit-o că banii i-au fost furați în autobuz, în drum spre casă. De atunci, CRBL recunoaște că s-a lecuit și nu a mai călcat prin cazinouri.

„De fiecare dată când câștig bani la jocurile de noroc, îi pierd instantaneu și mai pierd și din ce aveam. De aceea mi-am pus zarurile astea pe gât, mi le-am tatuat, să mă uit în oglindă și să îmi dau seama că jocurile de noroc nu sunt pentru mine.

Unii conștientizează, alții nu. Nu sunt genul care să pot să pierd, să mă duc să mă joc așa.

Sunt un jucător. Îmi place să mă joc orice fel de joc: tabinet, datrs, table, șah, alergăm, miuța, ce vrei tu. Și pe bani ne jucăm, dar când e vorba de joacă. Deja când e vorba de a pierde primul meu salariu din teatru la păcănele din două mâini, înseamnă prostie.

Eu am ajuns acasă la mama și i-am spus că mi-au furat banii în autobuz și mi-a dat mama bani.

Eu am fost atât de idiot încât să mă duc la păcănele, să pierd banii ăia din două mâini și după aceea să mă duc acasă la mama, plângând că mi-au furat banii în autobuz. și mama să vorbească cu tata, să mai scoată ei bani, din banii lor ăia puțini, să-mi mai dea mie banii înapoi ca să mă bucur de primul meu salariu….”, a povestit CRBL.

Vezi și CRBL, primele declarații de pe patul de spital, după accidentul de motocicletă! Cum se simte acum: „Îmi învăț lecțiile…” Mesajul artistului

Citește și:

Claudia Pavel, din nou împreună cu tatăl fiului ei, la ani de când s-au despărțit! Băiețelul lor a împlinit 11 ani!

Sharon Stone, o dramă secretă și sechele pe viață: „Sunt o angajată cu dizabilități și din cauza asta nu primesc multe joburi”. Ce i s-a întâmplat actriței