Andreea Esca pare că se menține în aceeași formă fizică de ani buni. Chiar dacă a trecut pragul vârstei de 50 de ani, nu pare că timpul i-a afectat în vreun fel silueta sau tenul celebrei prezentatoare de știri.

Jurnalista are însă câteva reguli clare când vine vorba de alimentație. Chiar dacă mărturisește că nu este vorba despre ceva prea complicat, Andreea Esca a învățat, de-a lungul timpului, să facă cele mai bune alegeri și combinații alimentare, lucru care pare că este secretul siluetei sale.

Andreea Esca nu s-a pensat niciodată și acum a explicat și motivul. Ce legătură are bunica ei cu această decizie: „Nu a fost nimeni în stare”

Asocierile alimentare, cele mai importante ca să nu te îngrași

„Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel. (…) Adică nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi.

În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți, că sunt gustoase, adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot. Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa”, a susținut Andreea Esca într-un interviu, conform ciao.

Alimentul la care nu poate renunța Andreea Esca

De când și-a început această călătorie în lumea alimentației sănătoase, Andreea Esca spune că are o singură slăbiciune, un singur aliment la care nu e deloc dispusă să renunțe. Este vorba despre pâine, pe care știrista spune că pur și simplu o adoră.

Cu toate acestea, există extrem de multe alternative sănătoase și când vine vorba de produsele făinoase, astfel încât Andreea Esca spune că a găsit rapid o variantă de pâine perfectă pentru dietă.

„Cred că e bine a mânca mai puțin. Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri, ca să evit, și pâine, tot așa, o felie de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult.

De exemplu, cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine, pentru că mie îmi place pâinea foarte mult, nu am o problemă să renunț la dulciuri”, a povestit Andreea Esca pentru click.ro.

se-simte-bine-in-pielea-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Face foarte mult sport

Într-un interviu acordat recent pentru Spectacola, Andreea Esca recunoștea faptul că sportul este și el unul dintre secretele sale. Un secret binecunoscut, dar de care nu toată lumea ține cont.

Vedeta trece des pe la sala de fitness, însă nu uită să meargă regulat și în cabinetul cosmeticianului, pentru a-și îngriji tenul.

„Nu beau rece, mănânc înghețată doar când sunt în concediu, cred că așa reușesc.

Nici aici nu fac prea mare lucru, dar mă mai duc la câte un tratament cosmetic, fac mult sport, încerc să mă simt bine în pielea mea.”, a continuat Andreea Esca, pe al cărei cont de socializare se poate vedea și dovada faptului că sportul chiar face parte din viața sa.

Vezi și Tatăl Andreei Esca a împlinit 85 de ani. Cum arăta în tinerețe și ce meserie a avut. „Tata era ca teza! Trebuia să mă pregătesc când venea”. Poze rare cu familia Esca dar și Andreea Esca și-a sărbătorit mama de 82 de ani, într-un mod haios: „Mafioții aceștia cu ochelari de soare”. Imagini de la petrecere

Citește și:

Adrian Sînă și Anca Serea au împlinit 8 ani de căsnicie! Urarea cântărețului pentru femeia care i-a făcut 4 copii

Fiica Elenei Lasconi, la momentul spovedaniei: „Regret felul în care am făcut declarația de sâmbătă, nu ar fi trebuit să mă arunc cu capul înainte”