Cei doi s-au căsătorit în mare secret,  pe 14 iulie 1964, la 03.00 dimineața ca să nu fie „vânați” de paparazzi,  și se pare că în momentul în care au spus „Da” în fața altarului, ei chiar au spus pentru toată viața, spre deosebire de alte cupluri faimoase, pe care celebritatea le-a schimbat și le-a despărțit. Adriano Celentano și Claudia Mori s-au cunoscut în anul 1963 pe platoul de filmare al peliculei ”Un tip straniu”, pe coasta italiană Amalfi. Inițial, Celentano nu a impresionat-o în nici un fel pe Mori. În ciuda faptului că era logodit cu Milena Cantù, artistul  încerca din răsputeri să o cucerească pe actriță, însă de fiecare dată era refuzat. Totul s-a rezolvat întâmplător când din vina Claudiei, pe platoul de filmări s-a produs un scurt circuit, lustra din sticlă s-a făcut cioburi și i-a zgâriat fața lui Celentano, reușind astfel să o „înmoaie” pe Claudia și să accepte să iasă la întâlnire cu ei și astfel începând povestea lor de dragostea.

Cum arată copiii lui  Adriano Celentano cu Claudia Mori. Fiica cea mare este copia fidelă a mamei eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Adriano Celentano și Claudia Mori sărbătoresc anul acesta  57 de ani de căsătorie, o realizare de invidiat și greu de realizat, având în vedere că alte cupluri ce păreau de nedespărțit, până la urmă au mers pe drumuri diferite, precum Antonio Banderas și Melanie Griffith , Gigi Buffon și Alena Seredova sau Johnny Depp și Vanessa Paradis.

O viață de dragoste petrecută împreună între muzică și cinema, o poveste rară și pasională, care a reușit să reziste în fața bârfelor, geloziei și a tuturor problemelor,  cei doi alegând să rămână împreună, complici și aliați.

Adriano Celentano a înșelat-o cu o altă actriță

Mai mult, ei și-au reînnoit chiar  și jurămintele de iubire în fața lui Dumnezeu, în 2014, când au sărbătorit nunta de aur, 50 de ani de mariaj, la biserica San Giacomo, iar apoi au plecat într-o vacanță la Lacul Como. În plus, pentru a marca acest eveniment,  Claudia Mori a  lansat la Milano,  o carte-jurnal cu 96 de pagini, dedicată soțului ei, intitulată „Doi îndrăgostiți războinici“.

Acest jurnal prezintă în imagini și cuvinte amintiri ale lor, în care retrasează toată viața lor împreună, de la locul de muncă la muzică și cinema, ”primul lor sărut dulce și incomod“,  de la nunta în secret la bucuria pentru nașterea celor trei copii ai lor, James, Rosita si Rosalinda, dar și nebuniile mici făcute de amândoi în crizele de gelozie. De exemplu, Claudia descrie și momentul în care Celentano i-a tăiat toate fustele și ea, de ciudă, a intrat într-un magazin de lux  și a cumpărat tot ce era mai scump.

În cei 57 de ani de iubire, ei s-au confruntat cu o singură criză, în care el a locuit la Roma, și ea în munți la 800 de kilometri distanță, din cauza unei aventuri a artistului cu actrița Ornella Muti. Însă, Celentano a reușit să își recucerească soția și să o aducă înapoi acasă după ce i-a trimis o scrisoare de 32 de pagini cu un taxi din Roma.

Celebrul cântăreț și actor i-a dedicat Claudiei, cea mai mare iubire a lui, toate poemele lui, iar cei doi susțin că secretul căsniciei lor e faptul că și-au respectat reciproc presonalitățile. „ Secretul care ne-a ținut împreună atâția ani, este faptul că ne-am respectat reciproc personalitățile”, au declarat aceștia pentru Oggi, Claudia adăugând: „Adri, nu pot să-mi imaginez viața fără tine”.

„Să trăiești alături de Adriano este ca și cum ai fi într-o continuă călătorie. Plimbările sunt imprevizibile, jucăușe, dar există, de asemenea, și roller-coastere”, a mai spus Claudia.

Cei doi s-au descurcat, într-un mod, de-a dreptul exemplar, și în momentul în care presa a dezvăluit că fiica lor, Rosalinda, este lesbiană. „Rosalinda este iubită și respectată ca toți ceilalți copii ai noștri. Nu există diferențe. Fiecare face ce alegeri vrea în viața lui. Pentru noi, important este să fie fericită, să aibă o viață frumoasă și să fie sănătoasă”, a declarat Claudia.

Au fost vizați de hoți

Recent, Adriano Celentano și  Claudia Mori au trecut printr-o experiență, care i-a speriat teribil. Aceștia au fost vizați, la începutul lunii,  timp de câteva  zile de hoți, care tot dădeau târcoale casei. Cei doi erau atât de speriați, încât Claudia nici măcar nu mai putea dormi și au anunțat poliția.  Dezvăluirea a fost făcută chiar de artist pe blogul lui.

„Mă simt obligat să dezvălui că evenimente serioase au loc în casa mea, și mă tem pentru mine și Claudia. De câteva zile mai mulți intruși dau târcoale casei. Suntem în Galbiate, la vila noastră din Brianza”, a scris artistul.

„De cel puțin șase zile încercă să intre în casă. Suntem amenințați de insistența acestor intruși și mă tem că ei încearcă să ajungă la mine și Claudia. Ea nu mai doarme. Camerele noastre de supraveghere i-au surprins dând tâțrcoale casei, în mod organizat. Am predat materialele video poliției”, a mai scris acesta pe blog. Mai mult, el a precizat că mai întâi i-au spart un geam la mașină Claudiei, dar fără să fure nimic, însă de atunci tot se întorc la vila lor. „Acestea sunt o serie de acțiuni foarte amenințătoare care ne fac să suspectăm că acești infractori, încearcă să ajungă la mine și la Claudia, și ne monitorizează mișcările. Dacă s-ar întâmpla ceva și mai grav”, a subliniat acesta. Artistul a chemat și carabinierii la vila lui, unde măsurile de siguranță au fost sporite, iar o anchetă a fost deschisă în acest caz.

Citește și: