Pentru blat:
► 7 ouă
► 7 linguri de zahăr
► 7 linguri de făină
Pentru cremă:
► 500 ml lapte
► 2 plicuri cu budincă de vanilie
► 200 g de zahăr
► 200 g unt

Pentru ornat:
► 1 pahar cu frişcă
► 10 pişcoturi de şampanie
► 2 fructe de kiwi
► bombonele colorate
► o fundă roşie
► 250 ml sirop de zahăr

1. Albuşurile bătute spumă cu zahărul se amestecă uşor cu gălbenuşurile şi făina. Se toarnă într-o formă de tort şi se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 50 minute. Blatul răcit se taie în trei foi.

2. Pentru cremă, se amestecă zahărul cu praful de budincă şi o ceaşcă de lapte rece. Se diluează cu restul de lapte fierbinte şi se mai fierbe un minut amestecând continuu. Se lasă la răcit şi se amestecă cu untul frecat spumă.

3. Pe un platou se aşază două foi de blat care se însiropează şi se ung cu cremă. Se acoperă cu ultima foaie.

4. Tortul se „îmbracă” de jur împrejur cu pişcoturi şi se leagă cu o fundă roşie.

5. Se acoperă tortul cu frişcă, iar brăduţul se face din felii de kiwi şi bombonele colorate pe post de globuleţe.