1. Hotărâtă

În tot ceea ce face, femeia Capricorn este decisă să ajunsă la țelul propus. Este calculată, muncitoare și responsabilă. Când ia o decizie, oricât ar fi de grea, trebuie să o ducă la bun sfârșit, altfel eșecul o va bântui ani de zile.

2. Mândră

Nativei Capricorn îi este cel mai teamă de ridicol și de bârfa lumii. Se străduiește să fie impecabilă, să nu greșească și să nu le dea altora motive să o vorbească pe la colțuri. În carieră, dar și în familie, are mândria de a fi un adevărat exemplu.

3. Sensibilă

Femeia Capricorn știe să își ascundă sentimentele și emoțiile sub o mască rigidă, dar cine o cunoaște bine, știe cât poate fi de sensibilă. Îi respectă pe cei din jur și are pretenția să fie respectată. Dacă ceilalți o lovesc sau o disprețuiesc, va suferi mult mai mult decât arată.

4. Stabilă

Dacă și-a dat cuvântul, nimic nu o va mai întoarce din drum. Femeia Capricorn ia o decizie după multă chibzuință și nu își încalcă promisiunile, chiar dacă iese în pierdere. Este stabilă în dragoste, în relațiile de prietenie și în orice acțiune îndrăzneață în care se implică.

5. Surprinzătoare în dragoste

Când este îndrăgostită cu adevărat, femeia Capricorn este plină de surprize. Glumește mult, râde cu poftă, iubește cu patimă, dar numai în intimitatea dormitorului. În public, își reține gesturile tandre și pare o soție sau o amantă lipsită de farmec.