Cele mai importante previziuni pentru sănătate în 2022 sunt legate de răspândirea mutațiilor coronavirusului. Sunt specialiști care consideră că vaccinarea și imunizarea a milioane de oameni va duce la sfârșitul pandemiei în 2022. Dar sunt și medici care se tem că virusul corona va evolua într-o direcție nebănuită și va aduce mai multe probleme pentru sistemul medical.

Numărul 6 ne aduce speranțe!

Numerologii sunt mai optimiști deoarece 2022 este anul în care numerele 2 și 6 sunt numere protectoare și benefice.

În contextul pandemiei de Covid-19, trebuie să fim prudenți cu sănătatea și să ne luăm toate măsurile de protecție. Pandemia nu se va încheia curând, dar 2022 ne dă speranțe că evoluția ei poate fi controlată mai ușor pe viitor.

Odihna, mâncarea sănătoasă, gândirea pozitivă și încrederea ne vor ajuta să facem față mai bine unor eventuale probleme de sănătate declanșate de coronavirus sau de altă natură.

Previziuni pentru sănătate în 2022: prudență și liniște

Suma numerelor din anul 2022 este 6, un număr benefic pentru sănătate. Numărul șase, din punct de vedere numerologic, este numărul muncii, al organizării și al prudenței, al bunăstării, al sănătății și al familiei.

Numărul 6 are vibrații pozitive în acest an pentru cei care știu să își protejeze nu doar sănătatea, ci și beneficiile sau economiile pe care le-au adunat.

Pe de altă parte, numărul 6 și succesiunea celor trei de doi sunt asociate cu succesul, astfel că universul ne oferă în acest an cea mai bună conjunctură să ne bucurăm de ceea ce avem și să obținem mai mult pentru noi și pentru familie.

La nivel individual în ceea ce privește sănătatea, numărul 6 poate indica o revigorare a forțelor și o capacitate mai bună a organismului de a lupta cu bolile sau cu infecțiile sezoniere, inclusiv cu temutul coronavirus.