Numărul echilibrului în viață se calculează în funcție de inițialele numelor tale. Sunt luate în calcul toate numele primite la naștere, fie că ai doar un prenume, două sau trei, precum și numele de familie.

Cum se calculează numărul echilibrului

Ține cont de corespondența dintre numere și litere folosită în numerologie și consultă tabelul de mai jos.

Caută numerele corespunzătoare pentru inițialele numelor tale.

Spre exemplu, dacă te numești Ana Maria Dica, vei ține cont de inițialele A, M și D. Numerele corespondente lor sunt 1, 4 și 4.

Se adună toate numerele găsite: 1+4+4 = 9

În exemplul prezentat de noi, numărul echilibrului este 9.

În cazul în care obții un rezultat din 2 cifre, cele două se adună din nou pentru a obține un singur număr.

Ce mesaje îți transmite numărul echilibrului in viața ta

Numărul echilibrului 1

Ești o persoană mai degrabă individualistă și singuratică, drept pentru care echilibrul tău în viață poate fi perturbat de faptul că nu te poți ocupa singură de toate problemele care apar pe parcurs. Ai încredere în familie și în prietenii buni, confesează-te când ai nevoie de ajutor și vei primi sprijin, dacă îl ceri.

Numărul echilibrului 2

Îți este teamă adesea de confruntările deschise, de conflicte, de dispute, iar acest lucru te dezechilibrează în viață. Nu te teme să fii mai decisă și mai curajoasă când lupți pentru interesele și drepturile tale. Confruntă direct persoanele care îți fac rău, fii mai bătăioasă și îți vei recăpăta echilibrul.

Numărul echilibrului 3

Ai tendința să fii pesimistă, neîncrezătoare și temătoare când apar probleme în viața ta. Iar această atitudine negativistă îți provoacă dezechilibre mai mari decât problemele în sine. Ai încredere în tine, ai încredere în oamenii dispuși să te ajute și vei vedea că lucrurile se rezolvă mai ușor!

Numărul echilibrului 4

Ești mult prea atentă la detalii și dai prea multă importanță aspectelor minore. Te enervezi pe lucruri fără importanță. Fii mai atentă la aspectul general și la obiectivele majore. Micile probleme nu contează și trebuie să îți ții nervii în frâu pentru a fi mai echilibrată.

Numărul echilibrului 5

Ai tendința să eviți problemele, să le pasezi altora, să le amâni în speranța că se vor aranja de la sine. Dar trebuie să fii mai organizată și mai hotărâtă și să te lupți cu necazurile. Indiferent cine te ajută, tu trebuie să fii cea care ia inițiativa și își organizează viața pe un drum bun.

Numărul echilibrului 6

Încerci adesea să te eschivezi de la problemele din familie și să îți lași părinții sau frații să decidă pentru tine. O asemenea atitudine nu te ajută deloc să îți iei viața în propriile mâini. Fii mai activă, fii hotărâtă, gândește-te bine ce vrei tu cu adevărat și nu îi lăsa pe alții să decidă pentru tine.

Numărul echilibrului 7

Ești o persoană rezervată, ești timidă și temătoare și te retragi în mica ta cochilie când apar furtuni în viață. Dar nimeni nu va lupta pentru tine, dacă tu nu ai curajul să ieși și să înduri furtuna. Adevăratul echilibru vine din curajul de a trăi totul la maximum, cu bune și cu rele.

Numărul echilibrului 8

Ești sociabilă, prietenoasă, dar și manipulatoare. Îți place să influențezi oamenii și găsești adesea persoane maleabile care vor face ca tine. Dar adevărata putere nu este aceea de a suci mințile altora, ci de a folosi acest talent să îți asumi responsabilități mai mari și să ajungi la succese mai mari.

Numărul echilibrului 9

Se poate spune că ești o persoană rece, inteligentă și pretențioasă. Îți faci cu greu prieteni și nu prea ai încredere în nimeni. Uneori pari disprețuitoare și oamenii te ocolesc. De aici vine un dezechilibru care te doare adesea. Fii mai apropiată de oameni, fii mai comunicativă și mai empatică și vei vedea că satisfacția de a ajuta pe alții te ajută să te echilibrezi emoțional.