Destăinuirea a făcut-o chiar Bobby Brown, într-o carte autobiografică, numită ”Every Little Step”. Potrivit lui Bobby Brown, fosta lui soție a avut relații intime cu Tupac Shakur după o colaborare pe care cei doi au avut-o. Nu a oferit însă detalii.

A spus însă că Whitney, găsită fără viață în cadă, într-un apartament de hotel, în 2012, la vârsta de 48 de ani, a înșelat destul la viața sa, prin patul său trecând ”destui producători și artiști”. Nu l-a numit însă decât pe Tupac Shakur.

Rapperul Tupac Shakur, care a fost ucis la vârsta de 25 de ani, a avut relații cu mai multe femei celebre, printre care și Madonna. Deși pare greu de crezut, el a fost cel care a părăsit-o pe cântăreață, iar culoarea pielii a fost de vină.

”Ție nu-ți face niciun rău carierei să fii văzută cun bărbat de culoare. Dar, în cazul meu, dată fiind imaginea creată, aș dezamăgi jumătate din fani”, i-a scris Tupac Madonnei, despărțindu-se printr-o scrisoare.”Poți să înțelegi asta? Nu am vrut niciodată să te rănesc”, i-a mai scris rapperul Madonnei.

Artista a recunoscut relația cu el după moartea lui.

Vezi și Whitney Houston era îndrăgostită nebunește de un actor celebru, dar acesta a respins-o. În ziua nunții ei, el a sunat-o să împiedice căsătoria cu Bobby Brown

Citește și: