Walter Zenga și soția sa, Raluca, au decis să-și spună „Adio” după 17 ani de iubire și 14 ani de căsnicie. Vestea despărțirii lor a uimit pe toată lumea, având în vedere că cei doi păreau îndrăgostiți nebunește și aveau o proveste de dragoste ca în filme.

Walter Zenga și soția sa, Raluca, au decis să-și spună „Adio” după 17 ani de iubire și 14 ani de căsnicie. Vestea despărțirii lor a uimit pe toată lumea, având în vedere că cei doi păreau îndrăgostiți nebunește și aveau o proveste de dragoste ca în filme.

Cei doi au încercat să păstreze întotdeauna aparențele și să dea impresia că formează o familie solidă, chiar dacă separarea s-a produs deja de un an, iar acum celebrul antrenor de fotbal a răbufnit și o atacă dur pe mama copiilor lui.

Walter Zenga pare să sufere cumplit după despărțirea de frumoasa româncă cu care are doi copii. Acesta pare din declarațiile lui că este foarte dezamăgit că soția lui a decis să-l părăsească, ba chiar acesta susține că Raluca „l-a trădat în dragoste”.

La baza rupturii ar fi fost atât distanța, dat fiind că Walter Zenga a fost plecat cu lunile, din cauza contractelor pe care le-a semnat ca antrenor, cât și lipsa comunicării. Și chiar dacă separarea dintre Walter Zenga și soția sa s-a produs în urmă cu ceva timp, celebrul antrenor încă nu poate trece peste dezamăgirea creată de mama copiilor lui, mărturisind că anul 2020 a fost un an plin de lecții pentru el, însă dacă ar avea putere, ar vrea să îl șteargă.

„Aș vrea să sterg anul 2020 din viata mea. Am învățat foarte multe lucruri despre mine și despre lume. Și am învățat că este cel mai rău atunci când ești dezamăgit. Am stat în Italia în perioada de izolare, la Cagliari. Am învățat că dacă te simți bine cu tine ai câștigat tot în viața asta. Încerc să mă simt bine azi. Azi este cel mai important. Timpul este cel mai frumos cadou pe care ni-l oferă viața”, a spus Walter Zenga pentru protv.ro.

În ciuda suferinței prin care trece, Walter Zenga a ținut să precizeze că va fi dispus să acorde încă o șansă iubirii și speră că va întâlni acea „dragoste sinceră care să nu trădeze” și care îi va spune că „nu te voi lăsa niciodată să pleci”.

Raluca și Walter Zenga s-au în urmă cu 17 ani, în București când fostul mare internaţional italian venise să antreneze echipa FC Naţional. S-au căsătorit în 2005 şi împreună au doi copii, pe Samira Valentina şi pe Nicolo. Cei doi păreau cuplul perfect și iubirea lor părea una foarte puternică, fapt pentru care nimeni nu se aștepta ca cei doi să se despartă. Walter mai are doi copii din prima căsnicie, pe Andrea şi pe Jacopo.

Inițial, Raluca Zenga a negat zvonurile că cei doi s-au despărțit, însă în luna octombrie Walter a confirmat că totul este adevărat și că nu o mai recunoaște pe femeia care i-a stat alături 17 ani.

„Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de alte interpretări!

Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Soția mea este schimbată radical. A decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de-acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră. Din respect pentru copiii noștri, nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai”, a scris Zenga pe contul său de Instagram.

Citește și:

Ada Condeescu a devenit mamă pentru a doua oară: „Fericire pură…”

Thalia, schimbare spectaculoasă de look: Regina Telenovelelor a întinerit cu 20 ani!