„Te iubesc foarte mult, tu eşti fiica mea şi mi-ar plăcea să aflu noutăţi de la tine”, a spus Thomas Markle, în vârstă de 74 de ani, în timpul unui interviu la postul britanic ITV.

„Oricare ar fi fost certurile noastre, trebuie să fim capabili să ni le rezolvăm, facem parte din aceeaşi familie, aşa că, dacă îţi face plăcere, contactează-mă”, a adăugat el.

„Sper ca acest lucru să se rezolve, asta nu poate dura la nesfârşit”, a mai spus tatăl ducesei de Sussex.

Thomas Markle locuiește în Mexic și, din cauza scandalului de dinainte de nunta fiicei sale, când a avut un aranjament cu paparazzii, pentru care a și fost plătit, nu a condus-o la altar. În plus, în aceeași perioadă ar fi fost și operat pe inimă.

Legat de scandalul cu paparazzii, acesta a spus: „Nu am intenţia de a păstra tăcerea pentru tot restul vieţii. Îmi iubesc fiica foarte mult, ea trebuie să o ştie şi aş aprecia cu adevărat dacă ea m-ar contacta sau m-ar suna, sau pur şi simplu să îmi trimită un mesaj”.

Acesta a mai arătat că este nerăbdător să-și cunoască nepotul sau nepoata care se va naște în primăvară. „Sper ca totul să se deruleze cu bine şi (…) că voi putea să o văd pe micuţa Meghan sau pe micul Harry”, a mai spus el. De această dată, Thomas Markle nu a mai fost plătit pentru interviu.

Vezi și Cum a aflat tatăl lui Meghan Markle că va fi bunic. Iată și reacția lui

Citește și: