Actrița Hatice Sendil, protagonista serialului Dila, s-a căsătorit cu logodnicul ei Burak Sagyasar weekendul trecut în Istanbul. Marele eveniment a adunat peste cinci sute de invitați, printre aceștia aflându-se și Halit Ergenc, actorul principal din serialul “ Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, și soția lui, Berguzar Korel. Partenera de viață a lui Halit Ergenc este cunoscută publicului din România din serialul “1001 de Nopți”. Tot la același eveniment a fost prezent și Erkan Petekkaya, partenerul lui Hatice Sendil din serialul “Dila”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Preparatele culinare, muzica și organizarea impecabilă i-au ținut pe invitați “în priză” toată noaptea, iar ringul de dans s-a dovedit a fi neîncăpător. Când au deschis petrecerea cu tradiționalul dans al mirilor, Hatice și Burak au fost comparați cu două lebede, după cum au mărturisit câțiva invitați.

Atentă la detalii, Hatice Sendil a plănuit totul în cel mai mic amănunt, astfel că, la miezul nopții, doamnelor li s-au dăruit șlapi pentru a-și odihni picioarele obosite de prea mult dans în pantofii cu toc înalt. Din acel moment, nimeni nu s-a mai așezat la masă, iar invitații au devenit părtași la o noapte incendiară.

Credit foto: Kanal D

Hatice Sendil

Credit foto: Kanal D