Celebrul artist este foarte fericit că va deveni tată de fetiță. El a declarat în emisiunea „Vorbește lumea” că au pregătit totul pentru venirea micuței și că deja au luat cărucior, pătuț și haine pentru micuță. Mai mult, el e amuzat de faptul că lumea nu îi mai spune Smiley în ultima vreme, ci Smiley tăticul.

”Nu știm exact data, mai durează o lună și un pic. Suntem emoționați. De la o vreme, lumea îmi spune Smiley tăticul, nu simplu Smiley!”, au fost primele vorbe ale artistului. ”Avem tot, am pregătit totul. Suntem înarmați până în dinți. Am renovat o parte din camera fetiței, urmează să mai luăm mai multe cât de curând. Dar avem pătuț, cărucioare, scaun de mașină…”, a mai dezvăluit Smiley.

Totodată, artistul a spus că e foarte încântat de faptul că din ecografii i se pare că nu seamănă cu el, ci cu Gina, ceea ce înseamnă că va fi foarte frumoasă ca și mama ei.

”Abia aștept. Sunt un pic emoționat, că nu sunt foarte îndemânatic. Sunt încântat că e fetiță! La ecografie am văzut că nu are nasul meu, deci e ok. Cred că o să fie foarte frumoasă”, a continuat Smiley. )

Artistul și-a prezentat și proiectele. A ținut să anunțe noul sezon al concursului ”Românii au talent”. ”Va fi cel mai tare sezon, zic eu, pentru că am fost aproape, la filmări, am sițit tot… Sezonul al 11-lea va fi cel mai tare. Iar muzical… Urmează o nouă piesă, pe 12 februarie. A doua, după aceea în duet cu Delia. Vor fi colaborări inedite. Iar în fiecare lună voi scoate o piesă. Și în următorii doi ani voi crea muzică încontinuu”, a încheiat cântărețul.

Citește și:

Andreea Ibacka, schimbare radicală de look, la 35 de ani! ”Acum îndrăznesc mai mult!”

Chef Cătălin Scărlătescu, așa cum nu l-ai văzut niciodată! Așa îi stă cu păr: „Florin Piersic pe șaten”