Ducesa de Sussex nu prea respectă protocolul familiei regale și nici nu prea este de acord cu toate obiceiurile de Crăciun ale casei regale, fapt pentru care sărbătorile de iarnă vor fi destul de incomode pentru ea. Deși s-a spus că mama ei,  Doria Ragland, a fost invitată și ea la masa de Crăciun a reginei, se pare că aceasta nu va fi prezentă. Mai mult, dimineața de pe 25 decembrie, Meghan nu-l va avea alături nici pe prințul Harry. Soțul ei va lua micul dejun alături de alți bărbați ai familiei regale, departe de soțiile lor, pentru că, desigur, așa cere tradiția.

“Este o tradiție veche ca atunci când un cuplu este căsătorit, bărbatul să coboare în sala de mese pentru a servi micul dejun, iar doamnele să rămână la etaj. Toate doamnele vor lua micul dejun în pat, mai puțin cele singure. Femeile singure trebuie privite ca fiind dornice să socializeze, în timp ce femeile căsătorie nu trebuie să coboare și să socializeze.”, a spus Grant Harrold, expertul în reguli de etichetă.

Paul Burrel a dezvăluit pentru Daily Mail cum ar putea arăta Crăciunul în Familia Regală, precizând că acesta este departe de imaginea idilică pe care ne-o putem imagina. „Vor fi multe capcane, cu care vor încerca să o prindă,  dar Harry va fi acolo să o protejeze”, a declarat el.

Și prințesa Diana recurgea la aceste trucuri

Acesta o sfătuiește pe  Meghan Markle să „rămână aproape de soțul ei, altfel s- ar putea trezi într-o postură neplăcută”. „Ai grijă la oaspeți. Toți acei oameni au alte interese și un caracter dificil. Toți se chinuie să atragă atenția și sunt foarte entuziasmați pentru cele patru zile care le petrec împreună. Va fi cam ca într- un joc de pinball”, i-a transmis Paul.

 

Fostul majordom  susține că  Meghan Markle are de ce să fie stresată și înțelege de ce Kate Middleton a încercat să evite Crăciunul Regal până în momentul în care a fost chemată de către însăși Regina să se alăture familiei regale la Sandrigham.

 

Vechiul majordom al lui Lady Diana susține că sfaturile care ar putea fi foarte utile pentru Meghan Markle, le folosește deja de mulți ani și Kate Middleton.  Acestea sunt destul de simple și sunt aceleași pe care și Lady Diana le-a primit în persoană după ce a intrat în familia regală.

Meghan Markle va trebui să „încerce să-i atragă atenția reginei și să-i vorbească la ureche”. Și pentru a realiza acest lucru, Paul Burrel îi spune și ce trebuie să facă.

„Cel mai bun moment pentru a face acest lucru este atunci când regina se așează  la masă pentru a juca cărți, Ea se joacă bridge sau canasta, și întotdeauna întreabă dacă vrea cineva să se joace cu ea. Acesta este momentul  în care Meghan va putea să petrecă timp cu regina și să-i spună ce gândește ea și ce simte” , spune Paul Burrel.