Artistul sârb Goran Bregovic a dat startul turneului său internațional care trece și prin România, sâmbătă, 29 august, la Arenele Romane din București. Turneul poarte numele „If you don’t go crazy, you are not normal!” (adaptare: Dacă nu ai și puțină nebunie nu ești normal) și trece prin țări precum Italia, Franța, Elveția sau Rusia.

Goran Bregovic va fi pe scenă alături de orchestra sa „Wedding and funeral orchestra” și pregătește un show care va purta fanii prin toate albumele și hiturile care l-au făcut celebru, într-o companie deosebită. În deschiderea concertului vor urca pe scena Arenelor Romane trupele Provincialii, Rona Hartner & Zuralia Orchestra și Gipsy Casual.

Biletele VIP și cele fără loc din fața scenei, pentru show-ul de la București, au fost epuizate dar datorită cererii organizatorii au mai suplimentat numărul de bilete cu încă 100 de bucăți din fiecare categorie. Acestea se găsesc în toate rețelele și punctele fizice clasice de vânzare din toată țara.

Prețurile variază între 60 și 160 de lei, iar în ziua concertului biletele vor costa: 180 de lei categoria A, 120 de lei categoria B și 70 de lei categoria C.

„Vreau să le reamintesc oamenilor că în secolul XXI trebuie să învățăm să trăim alături de oameni diferiți, care nu gândesc sau se comportă ca noi. În trecut era simplu, nu îți plăcea de cineva mergeai la război. Acum trebuie să învățăm să trăim împreună și este impotant pentru univers să avem diferite minorități și moduri de a gândi. „
„Cred că pentru toată lumea este importantă educația, doar ea ne va conduce la normalitate”, a declarat artistul sârb Goran Bregovic într-un interviu recent.

Credit foto: Facebook