Asta nu o oprește însă să-i acorde americancei patronajul mai multor fundații și organizații caritabile, de care până acum ea avea grijă. Deja discuțiile în acest sens au fost purtate, regina s-a întâlnit cu Meghan la o cafea, la palatul Birmingham, și au purtat discuțiile de principiu, iar preluarea șatefetei se va face la începutul anului viitor, în ianuarie sau februarie.

Interesant e însă faptul că regina face această mișcare la nici un an după ce Meghan i-a devenit soție prințului Harry. În cazul lui Kate Middleton, soția prințului William, a așteptat fix un an pentru a-i oferi aceeași onoare.

Nu se știe de ce, în cazul lui Meghan a ales să procedeze așa. Singurele explicații ar fi vârsta sa înaintată a reginei – 92 de ani – sau faptul că pur și simplu o place mai mult decât pe Kate, notează presa britanică.

Iar monarhul ia această hotărâre chiar în contextul în care, în primăvară, ducesa de Sussex nu-și va vedea capul de treabă, ea urmând să devină pentru prima oară mamă, zvonurile fiind că ea va avea gemeni. De altfel, la cât de mare e deja burtica, e foarte probabil ca așa să stea lucrurile.

Vezi și Adevăratul și durerosul motiv pentru care prințul Harry și Meghan Markle au decis să se mute de la palatul Kensington

Citește și: