Divorțul dintre Raluca Pastramă și Pepe se transformă în telenovelă. Bruneta și-a retras plângerea de agresiune împotriva soțului ei după ce cei doi au ajuns în instanță și artistul a adus martori pentru a dovedi că nu și-a lovit soția și că ordinul de protecţie obținut de Raluca în urmă cu o săptămână nu are nicio justificate. Aceasta şi-a retras plângerea, iar acum Pepe face declaraţii. Mai mult, cântărețul a dezvăluit că soția sa a fost plecată cu alt bărbat într-o mini-vacanță la munte.

”Dacă ar fi existat vreo violenţă, ar fi fost dovedită astăzi! Eu de asta am tăcut, ca să vedeţi cât de furmoasă este la faţă, nu are nimic. Neavând nimic şi-a retras plângerea acum. Nu s-a întâmplat niciun act de violenţă, nimic, s-a încercat să se construiască nişte probe pentru divorţul care urmează, dar nu s-a putut a fi construite. Să îşi dea masca jos, să vedeţi ce pumn în gură i-am dat. Nu există aşa ceva, oameni buni! Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni, eu sunt cel mai bun şi cel mai calm om din lume, dar problema mea este că sunt foarte argumentat când mă cert cu cineva şi deranjez când spun adevărul. Acel ordin a fost emis fără nicio probă, nu a existat nicio zgârietură, nicio lovitură, niciun martor, nimic! Eu am de crescut şi de educat nişte copii”, a spus Pepe la ieşirea din sala de judecată pentru Spynews.

Mai mult, artistul a venit chiar cu martori în fața instanței pentru a-și dovedi nevinovăția. Mai exact, de partea lui a fost Oana Roman, care are și ea fetița la același club de tenis ca fetele lui Pepe și aceasta a declarat că în ziua respectivă la club nu ar fi avut loc niciun episod de violență între cei doi soţii: „Oana Roman a venit în calitate de martor, pentru că şi ea are fetiţa la acelaşi club de tenis şi nu a existat niciun scandal acolo”.

Mai mult, deja au apărut imagini cu bărbatul cu care bruneta ar fi petrecut un weekend romantic la munte. Mai mult, despre idila ei a aflat și Pepe, care a făcut declarații pe marginea acestui subiect, chiar în documentul depus în insanță, potrivit Spynews.

”Am fost informat de un jurnalist de investigaţie că deţine probe despre soţia mea cum că aceasta în data de 08-09 2020 a fost în compania unui alt barbat pe nume … din … în Poiana Braşov în complexul …. şi a altor persoane şi m-a întrebat dacă ăsta este adevăratul motiv al divorţului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informaţii am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearca să găsească ştiri mondene.”, a spus Pepe.

Artisul a încercat ulterior să verifice dacă într-adevăr aceste lucruri sunt reale și a început să caute ”dovezi” prin care să vadă dacă situația chiar sta așa precum a relatat-o jurnalistul de investigație.

„Ulterior acestor situaţii, am verificat pe reţelele de socializare şi am constatat că informaţiile au ceva corespondent în spusele jurnalistul, observând că soţia mea urmăreşte frecvent pagina de instagram a domnului … şi invers, aceştia apreciindu-se reciproc şi dovedind că sunt apropiaţi. Tot la acel moment am analizat discuţiile anterioare cu soţia mea şi mi-am amintit că aceasta în data de 06.11.2020 mi-a solicitat roţile de iarnă de la autoturism motivând că se strică vremea. De asemenea mi-am amintit ca fetiţele au stat la mine acasă din data de 06.11.2020 pâna în data de O8.11.2O2O, acestea dorind să rămână în continuare însă mama lor nu a fost de acord şi le-a luat.

Pentru a putea verifica în integralitate cele sus menţionate, tot în data de 19.10.2020 m-am îndreptat catre stadionul Dinamo unde fetiţele aveau ora de tenis, dorind să vorbesc cu soţia mea să clarific subiectul spus de jurnalistul de presă. Aici, am dat de soţia mea în maşină vorbind la telefon şi închizând instant când m-a vazut, fiind agitată. Am urcat în maşină, am salutat-o, am întrebat-o de fetiţe şi i-am explicat despre telefonul primit de la jurnalistul de presă, argumentându-i că trebuie să ştiu adevărul ca să nu spun lucruri care pot să nu fie adevărate. Aceasta a devenit şi mai agitată, iar la întrebarea mea dacă ea cunoaşte o persoană pe nume …, a răspuns sec da, de la munte.”, se mai arată în declarația lui Pepe.

Cântărețul declară în documentul pe care l-a depus în instanță că nu a agresat-o fizic pe Raluca, însă recunoaște că într-adevăr a ridicat tonul și nu a avut o reacție tocmai calmă.

Situația a devenit aprinsă, însă artistul neagă acuzațiile de violență pentru care fosta sa soție a cerut un ordin de protecție.

”Discuția dintre noi a devenit un pic mai aprinsă în momentul în care soția mea mi-a confirmat faptul că într-adevăr în data de 08-09.11.2020 a plecat la munte petrecând cu o gașcă de prieteni, printre care și …. cu care deja filtrează, aceasta fiind agitată și începând să mă jignească că nu este treaba mea ce face ea cu viața ei (…)”

Mai mult de atât, cântărețul a declarat că Raluca a încercat să-l provoace la violență, aceasta jignindu-l, înjurându-l, astfel încât artistul să devină agresiv, însă cântărețul a declarat că acest lucru nu s-a întâmplat.

”Precizez faptul că, pe fondul acestor discuții soția mea m-a înjurat, m-a jignit, m-a scuipat, încercând prin acest comportament să mă provoace, însă acest plan nu i-a reușit, eu pastrăndu-mi calmul și neluând în seamă toate cele spuse și primite de la ea”, a mai declarat Pepe.

Raluca ar fi plecat în „vacanță” cu fosta cumnată, cu iubitul acesteia, cu alți băieți, dar și cu acest bărbat misterios pentru care, potrivit Spynews ar avea, ușoare sentimente. Mai exact, este vorba de un cetățean de origine arabă, din Qatar, care locuiește în România. Imagini cu el AICI.