Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt în culmea fericirii. Au devenit duminicăpărinți pentru a treia oară, iar frumoasa vedetă a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Radu Vâlcan a făcut declarații în despre nașterea fiului său, despre nume și despre viitorii nași.

Radu Vâlcan a declarat că soția lui se simte bine în momentul de față și este în perioada refacerii. „Adela și cel mic se simt foarte bine. Ea se recuperează încet, încet, în câteva zile îi aduc acasă. Acolo unde frățiorii abia așteaptă să-l cunoască. L-au văzut doar în poze, pentru că nu am putut veni cu ei in vizită”, a spus Radu Vâlcan în exclusivitate pentru A1.ro, spunând că a fost foarte fericit că a avut și el voie să meargă în vizită la soție și fiu.

Prezentatorul a făcut declarații și despre numele fiului său, dar și despre cine vor fi nașii: „Am rămas la un nume care începe la fel, cu „A”. Avem și nași, prieteni apropiați nouă”, a spus Radu Vâlcan în exclusivitate pentru A1.ro.

„ Tot un nume românesc și la fel de simplu ca celălalte două”, a spus și Adela.

Radu a postat deja prima fotografie cu soția sa și micuțul, la scurt timp după ce aceasta a născut, informându-i pe urmăritorii săi de pe Instagram despre starea celor doi. Fiind extrem de emoționat și fericit că a devenit din nou tătic, Radu le-a mărturisit Adelei și băiețelului lor că îi iubește enorm și e fericit că după travaliul istovitor pe care l-a avut, soția lui este acum bine, iar bebelușul este perfect sănătos.

Vedeta TV a mărturisit că i-au anunțat pe nași imediat cum au aflat că Adela este însărcinată.

„(n.r- nașii) Au fost anunțați chiar când testul a iesit pozitiv”, a mai spus Radu.

În februarie, pe când Radu Vâlcan împreună cu soția sa au anunțat sexul bebelușului lor, ne-au dezvăluit în exclusivitate reacția fiilor lor. Cei doi vor deveni în curând părinții unui băiețel. Așadar, familia lor se va mări și se pare că Alex și Andrei, cei doi băieței ai lui Radu Vâlcan, sunt extrem de încântați că vor avea un frățior.

Citește și:

Alin Oprea vorbește despre momentul în care a cunoscut-o pe Medana: „În prima seară…”De unde a știut solistul Talisman că ea e aleasa

Reacția prințului George la finala EURO 2020. Gestul lui a iscat un val de controverse