Jessica a devenit cunoscută pentru rolul ei din Gossip Girl, unde a interpretat-o pe Vanessa Abrams. După o lungă relație cu colegul ei din celebrul serial, Ed Westwick, interpretul lui Chuck Bass, actrița și-a găsit fericirea lângă jucătorul profesionist de hochei Brad Richardson. Cei doi au devenit pe 13 ianuarie părinții unei fetițe adorabile, pe nume Bowie Ella Richardson.

„Această călătorie cu Brad și Lexi a fost una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea. Apoi, să creez un om care este absolut perfect în ochii noștri mi-a pus în inimă ceva ce nu credeam că există, ceva ce nu pot explica în cuvinte. Am o grămadă de emoții, iar ea este cu adevărat specială :)”, a mai scris Jessica atunci.

Imaginile cu micuța Bowie au cucerit internetul, iar Jessica pare mai fericită ca oricând.

Jessica-mamicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Jessica și Brad au început să formeze un cuplu la sfârșitul anului 2018, dar și-au făcut relația publică abia în luna martie a anului 2019, după ce sportivul și-a finalizat divorțul de prima sa soție, Lauren Hunt, cu care era căsătorit din 2014 și au împreună o fetiță de 3 ani, Lexi, care se înțelege foarte bine cu iubita tatălui ei.

Din martie și până acum, actrița a publicat numeroase fotografii alături de partenerul ei, iar cei doi par foarte îndrăgostiți. Mai mult, Jessica apare în mai toate pozele alături și de fiica cea mare a lui Brad, Lexi, pe care se pare că o adoră, chiar dacă nu e mama ei.

Jessica a format cupluri cu sportivii Scotty McKnight și Aaron Rodgers, dar a avut și o lungă relație și cu actorul Ed Westwick, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Gossip Girl, care a fost difuzat de Pro TV.