Oana a povestit în cadrul emisiunii „Mămici de pitici, cu lipici” de la Antena Stars că Isabela a fost foarte afectată de despărțirea lor. Vedeta a mărturisit în cadrul emisiunii „Mămici de pitici, cu lipici” de la Antena Stars cum a văzut fetița ei plecarea de acasă a tatălui ei și cum este viața celor două acum.

Oana a mărturisit că Iza îi duce dorul tatălui ei. Deși Oana și Marius au decis să-și spună ”Adio”, vedeta susține că Marius va face mereu aprte din viața fiicei lor și are doar cuvinte de laudă la adresa celui care i-a fost soț.

Oana-si-fiica-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Oana a a mai precizat că în ultima vreme a observat că fetița și-a schimbat chiar și comportamentul, nu mai are aceleași activități obișnuite. De când tatăl ei nu mai locuiește cu ele, fetița nu mai doarme în camera ei, ci alături de Oana Roman. Dormitorul micuței este folosit doar în scopul temelor și pe post de dressing, însă patul este neatins.

„Isa doarme acum cu mine de când tati a plecat. Practic patul este doar de formă, camera ei este folosită doar pentru lucru”, a mărturisit Oana Roman.

În ciuda problemelor cu care se confruntă, Oana arată mai bine pe zi ce trece și arată din ce în ce mai spectaculos.

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV Mircea Radu: ”Oamenii trebuie văzuți, nu judecați”

Stefania a spus adevărul despre relația ei cu Speak. S-au despărțit?