Ducesa de Sussex este însărcinată în aproape șapte luni. Deși nu pare să fi luat prea multe kilograme în sarcină, burtica ei devine pe zi ce trece mai mare.  Lui Meghan se pare că îi priește sarcina și radiază de fericire.

Ea și-a făcut apariția la un azil din Londra, Brinsworth House, într-o ținută scandalos de scumpă. Meghan a purtat o rochie foarte mulată, albă cu flori, marca Brock Collection, în valoare de 834 de lire sterline, ce-i punea în evidență burtica. Ea și-a asortat rochița cu o haină gri, semnată Soia and Kyo, de 544 de lire și o geantă clutch Wilbur & Gussie ‘Charlie’ de 205 lire sterline.

Meghan Markle este insarcinata în aproape sapte luniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Meghan Markle a purtat o ținută în valoare de 11.000 ron

Mai mult, deși sarcina e așa avansată, Meghan nu a renunțat la tocurile înalte, ea purtând o pereche de pantofi nude Aquazzura Deneuve Bow Pump, în valoare de 490 de lire sterline. Așadar, în total, ținuta lui Meghan costă nu mai puțin de 2.073 de lire sterline, echivalentul a 11.000 de ron.

Meghan Markle și prințul Harry au anunțat că vor deveni părinți, în luna octombrie, la câteva ore după ce și-au început turneul regal în Pacific. Ei au ales să dea vestea familiei și prietenilor fără prea mare fast. Potrivit tabloidelor britanice, ducii de Sussex au anunțat-o pe regină, cât și pe ceilalți membrii ai familiei regale, că vor deveni părinți, vineri, la nunta prințesei Eugenie.

Palatul Kensington a anunțat oficial ieri că Harry și Meghan așteaptă un copil, însă de-a lungul timpului presa britanică a tot speculat că Ducesa de Sussex ar fi însărcinată.

Citește și: