Miercuri, vedeta în vârstă de 49 de ani a postat un instantaneu în pantaloni scurți și cu mănuși de box (aluzie la meciul pierdut recent de către Mircea Badea?). Un instantaneu incendiar, în care nu doar picioarele perfect tonifiate ale vedetei sunt la vedere, ci și talia și chiar mușchii abdominali.

La nici o oră de când postase fotografia, mesajele laudative erau cu nemiluita: ”Divină!”, ”Așa arată perfecțiunea!”, ”Ești inspirația mea în fiecare zi!”.

Pe bună dreptate, fanii au mers mai departe de atât, dându-i Mihaelei un sfat ”de bun simț”: ”Schimbă repede buletinul că nu reflectă realitatea”.

Nici chiar iubitul vedetei, Felix Baumgartner, nu a putut să se abțină în fața unei astfel de fotografii: ”Mmmm, mi-e dor de fata mea sexy și provocatoare… mult!!!”. Mesajul este însoțit de câteva emoticoane grăitoare: foc și inimioare, emoticoane care vorbesc despre relația celor doi – pasională și plină de afecțiune.

Vezi și Mihaela Rădulescu, despre cum a început relația ei cu Felix: ”Nici măcar nu reţinuse cum mă cheamă, mă trecuse în telefon Romanian Chick!”

Citește și: