Așa s-a întâmplat și la un concert recent susținut de artistă. Loredana s-a filmat în culise într-o ținută extravagantă și cu sânii la vedere, ceea ce i-a scandalizat imediat pe fani. Loredana apare într-o bluză neagră din dantelă, desfăcută până la buric, lăsând la vedere un sutien cu burete nude și niște curelușe negre, subțiri.  Admiratorii artistei  au taxat-o rău și sunt de părere că Lori a exagerat cu mărirea bustului. Având în vedere că are o voce superbă, ei susțin că nu are nevoie să recurgă la astfel de „artificii” .

Loredana Groza șochează din nou. S-a filmat cu sânii la vedere la 48 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: E oficial! Lavinia Pîrva este însărcinată cu primul copil. Ce frumos a făcut anunțul Ștefan Bănică

Loredana Groza a fost criticată pentru schimbările de look

„Mai încet cu exagerările!”, „ Bomba sexy !!! Semeni cu Pamela”, „Dacă n-ai cap, ai țâțe, fiecare își arată ce are mai prețios, de la decență ai trecut la indecență, fii cumpătată în ce faci”, „Tu ai voce, știi să faci show…Nu ne legăm de vârstă că n -are a face….dar de ce cu sânii pe afară Loredana?? Am crescut cu muzica ta și te admiram pentru muzică….Nu pentru sâni măriți și față umflată”, „Deci……. Că ești talentată și că arăți bine nimeni nu neagă, dar că îți pierzi mintile înaintând în vârstă asta nu se iartă. Eleganța , frumusețea și senzualitatea unei femei nu constă în a-si scoate sânii afară”, „La ce voce ai, nu mai trebuie să fii vulgară că să atragi publicul. Păcat de atâta talent”, au scris fanii.

Loredana Groza, una dintre cele mai bune voci de la noi, a fost criticată în ultima vreme de fani pentru schimbările de look prin care a trecut, mulți fiind de părere că artista exagerează cu machiajul și cu procedurile de înfrumusețare.

Citește și: