Ceremonia va fi una privată și va avea loc în aceeași capelă unde s-au căsătorit prințul Harry, dar și verișoara lui, prințesa Eugenie.

O sursă de la palat a declarat că nunta va fi foarte diferită de cele două, la ea urmând să participe doar familia și prietenii. Nu vor mai veni vedete sau reprezentanți ai familiilor regale din alte țări, așa cum s-a întâmplat mai ales la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, din luna mai a acestui an.

Ceremonia religioasă de la capelă va fi urmată de o recepție la Frogmore House. Pentru întreaga nuntă, cei care plătesc sunt părinții miresei, prințul și prințesa Michael de Kent.

Invitațiile nu au fost încă trimise, dar, cel mai probabil, familia regală britanică va fi prezentă. Pentru moment nu se știe dacă și regina Elisabeta va participa la nuntă, ea fiind verișoară cu tatăl miresei.

Lady Gabriella și alesul ei și-au anunțat logodna în septembrie, cei care au făcut anunțul, într-un comunicat, fiind părinții ei. Cei doi se logodiseră însă din august.

Vezi și Surpriză! Iată cine cântă la nunta prințesei Eugenie. Detalii de ultimă oră despre a doua nuntă regală britanică din acest an

Citește și: