Alegerea nu a fost una întâmplătoare, dar explicația nu e cea bănuită, cum că fata și-ar fi început viața sexuală, iar mama ar fi vrut să-i transmită mesajul că trebuie să se protejeze. Mama pur și simplu a vrut să-și pună fata într-o poziție stânjenitoare, ea fiind tipul de adolescentă care evită până și cuvântul ”sex”.

Tema este una tabu pentru Molly, care între timp a împlinit 17 ani, dar nu s-a schimbat prea mult.

Kerry Katona și-a dorit ca acest cadou să fie privit ca o glumă. De altfel, vedeta a și declarat: ”Molly este cea mai mare puritană/mironosiță din câte există. În preajma ei nu am voie să vorbesc despre băieți sau menstruație sau ceva de genul acesta. Așa că, penru împlinirea a 16 ani, i-am cumpărat un pachet de prezervative – s-a înfuriat teribil!”.

Kerry Katona, în vârstă de 38 de ani și cu două fiice adolescente și încă trei copii cu vârste de până la 11 ani, e convinsă că propriile experiențe cu bărbații au făcut ca fetele ei să nu vrea să iasă deloc la întâlniri.

Vedeta a fost căsătorită de trei ori și cu fiecare dintre foștii soți are copii. De ultimul iubit, Ryan, vedeta s-a despărțit pentru că lucrurile evoluau prea repede, din punctul său de vedere. ”E un tip super, de fapt e unul dintre cei mai grozavi pe care i-am întâlnit. Dar s-a terminat. Lucrurile au devenit prea serioase prea repede și nu sunt pregătită pentru asta. Întâlnesc pe cineva, mă îndrăgostesc, mă căsătoresc și divorțez în șase luni.

Iar cu Ryan era prea mult, prea repede. Nu am nevoie de un bărbat. Îmi ajung întâlnirile oczionale”, a mai spus aceasta.

Vezi și Așchia nu sare departe de trunchi. Tatăl ei, Eros Ramazzotti, era unul dintre cei mai doriți bărbați. Iată ce frumoasă este și fiica lui cea mare!

Citește și: