Potrivit Star Magazine, la doar opt luni după ce l-a adus pe lume pe prințul Louis, Kate Middleton este însărcinată cu al patrulea copil. Ducesa de Cambridge, în vârstă de 36 de ani,  a declarat în mai multe ocazii că își dorește ca până la vârsta de 40 de ani să aibă patru copii și potrivit unor surse de la palat, iar jurnaliștii americani susțin că William și Kate s-ar pregăti deja să devină părinți pentru a patra oară. Mai mult, sse pare că de data aceasta, Kate va aduce pe lume o fetiță. „O fetiță este pe drum pentru îndrăgitul cuplu regal”, ar fi spus o sursă pentru revista Star.

Jurnaliștii de la tabloidul britanic  Daily Express i-au contactat pe reprezentanții palatului Kensington pentru a afla dacă  zvonurile sunt reale, iar în mod surprinzător răspunsul nu a întârziat să apară.

Purtătorul de cuvânt al ducilor de Cambridge a declarat că zvonurile sunt false și dacă s-ar întâmpla acest lucru vor publica un anunț oficial. „ Dacă și când William și Kate vor decide să aibă încă un copil, ei vor fi cei care vă vor anunța. Multumim foarte mult”, a fost răspunsul reprezentantului casei regale pentru Daily Express.

Kate Middleton a devenit mamă în luna aprilie

Kate a devenit mamă pentru a treia oară pe 23 aprilie. Ea a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, prințul Louis Arthur Charles. Bebelușul este al cincilea moștenitor la tronul Marii Britanii și al șaselea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a.

Prințul Louis a bătut un nou record, fiind oficial la naștere, cel mai greu copil regal din linia de succesiune din ultimii ani și cel mai greu băiețel. El  a cântărit la  naștere 3,83 kg, fiind desemnat cel mai grăsut dintre copiii prințului William, depășindu-i pe frații săi. Prințul George, născut pe 22 iulie 2013, a cântărit 3,79, în timp ce sora sa, prințesa Charlotte, născută pe 2 mai 2015, a cântărit 3,71 kilograme.Tatăl său, prințul William, a cântărit 3,22 de kilograme, în timp ce prințul Charles a cântărit 3,35 kilograme. Prințul Harry a fost ceva mai slăbuț la naștere, venind pe lume în septembrie 1984 cu doar 3,12 kilograme.

Citește și: