Justin a dezvăluit că Jessica a adus pe lume tot un băiețel, pe care au decis să-l numească, Phineas.

Jessica a ținut sarcina secretă în timpul carantinei, ceea ce i-a fost destul de ușor, având în vedere că ea și Justin, împreună cu fiul lor, Silas(5 ani) s-au izolat în casa lor din Montana, potrivit Daily Mail. Jessica și Justin n-au mai fost văzuți în public din luna martie, iar cel de-al doilea copil al cuplului a venit pe lume în luna iulie.

Cel mai neașteptat divorț al anul! Justin Timberlake și  Jessica Biel își spun „Adio”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Îți spun numele lui. Îl cheamă Phineas și e minunat. E atât de drăguț și nimeni nu doarme, dar suntem încântaţi! Suntem încântaţi şi nu am putea fi mai fericiţi”, a declarat Justin Timberlake pentru Ellen.

Interviul va fi difuzat, luni, în integralitate. Justin și Jessica nu au făcut un anunț oficial despre venirea pe lume al celui de-al doilea copil al lor, iar în cadrul interviului artistul chiar mărturisește că doar familia a primit vestea.

„Ești prima persoană din afara familiei căreia i-am spus”, a recunoscut Justin

Mama actriței a fost alături de fiica ei în ultimele luni să o ajute cu cei doi copii. Justin și Jessica au încercat să fie cât mai discreți cu viața lor personală, după ce anul trecut a fost implicat într-un scandal de infidelitate. El a fost surprins în ipostaze intime, alături de o actriță. Imediat după ce pozele au apărut în presă, artistul i-a cerut scuze public soției sale, mărturisind că o iubește și că în seara respectivă consumase prea mult alcool. Jessica l-a iertat și cei doi par mai fericiți ca oricând acum.

Citește și:

Cătălin Botezatu, declarații surprinzătoare despre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău! ”La cât e de nărăvașă…”

Mama Antoniei a dezvăluit cum făcea bani cântăreața în SUA, când era mică: ”Se băteau părinţii din cartier pe e!”