Olimpia, ești ocupată până peste cap – ai devenit din nou mamă, recent, și te-ai întors pe platourile de filmare ale serialului VLAD. Cum îți ”manageriezi” emoțiile noutăților din viața ta?

Tot cu ajutorul familiei. De acolo îmi iau toată energia, ei îmi dau forță prin felul în care au grijă de mine și mă sprijină când dau de greu.

Cum îți vei organiza programul acum, cum îți împarți timpul între Ingrid și filmări?

Din fericire, la un proiect așa de lung nu ești zi de zi pe set, așa că mă bucur de tot timpul liber pe care îl am stând cu ea. Vor mai fi și zile când mă va însoți la filmări alături de Buni Zina, care are grijă de ea  când lipsesc eu.

olimpia melinte

Ai avut timp să-ți fie dor de filmări, având în vedere că ai născut recent?

Mi-a fost foarte dor. N-am mai filmat de aproape un an așa că îmi doream să revin și să reînceapă cumva toată adrenalina de pe set, doar că acum dorul de cea mai mică e mai mare decât pasiunea pentru actorie și, zi de zi, după ce termin treaba, aș vrea să mă pot teleporta la ea!

Ce ți-a lipsit cel mai mult de pe platoul de filmare?

Cred că cel mai mult mi-a lipsit atmosfera, cu tot ce înseamnă ea. De la emoții, agitație până la momentele în care se dă “acțiune” și dintr-o dată timpul stă în loc.

Ai fost însărcinată în plină pandemie, crezi că ți-a fost mai ușor?

Din anumite puncte de vedere da, mi-a fost ușor, n-au mai fost așa de multe tentații, să plec pe coclauri, să călătoresc, lucruri care uneori nu sunt chiar benefice pentru o femeie însărcinată. Dar a fost tare greu pentru că am fost mai tot timpul singură pe la controale, în spital așa că toate astea mi-au dat de multe ori o stare de anxietate. Noroc de bebelina mea care a venit pe lume ușor și mi-a adus tare multă bucurie.

 Care e cel mai amuzant lucru pe care l-a spus fiul tău cel mare, Sasha, legat de sora lui?

El și-a dorit foarte mult o soră, așa că din clipa în care am venit acasă s-a adaptat rapid la viața în patru. Amuzat a fost când ne-a spus că îi place mult de Ingrid, doar că i se pare cam…gălăgioasă!

olimpia melinte

Ce așteptări ai față de evoluția personajului tău, ti-ai reîmprospătat repede trăsăturile Elizei?

Eliza își recapătă cumva locul la masa de joc, va fi mai puternică decât până acum și cred că răsărea soarele și pe strada ei, nu complet, ci atât cât se poate în serial.

Cum s-a schimbat perspectiva ta asupra vieții de când ai doi copii? Unii părinți spun că de la doi în sus e la fel, oarecum…

Nu cred că e la fel, pentru că fiecare copil e foarte diferit. Noi ne-am dorit tare mult să fim patru și mi se pare că acum viața e mult mai interesantă, dar asta vine la pachet și cu mai multe responsabilități și ceva mai multă oboseală.

În afară de copiii tăi, care sunt lucrurile care îți dau putere și speranță?

Întâlnirile cu oameni interesanți, literatura și actoria.

Emoțional, te simți mai puternică decât înainte? Ca femeie, ca mamă, ca profesionist?

Da! Așa am simțit și la prima sarcină și la fel simt și acum.

NU POT TRĂI FĂRĂ

Nu am astfel de lucruri. Mă adaptez ușor oriunde și cu orice. Am lucrat mult la asta și sper să rămân așa.