Anii au trecut și, din fericire, nu l-au schimbat prea mult. Abdomenul nu mai e ce-a fost, dar nici Peter Andre nu mai are 20 de ani. La cei 45 de ani ai săi, e tată a patru copii, născuți de două femei.

Peter Andre, in anii 90SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Doi – Junior, de 13 ani, și Princess, de 11 ani – sunt rezultați din căsătoria cu Katie Price, vedetă de reality show în Marea Britanie, iar ceilalți doi – Amelia, de 4 ani, și Theo, de un an și 9 luni – din mariajul actual.

Peter Andre admite el însuși că nu e simplu să ai atâția copii. Artistul a declarat recent că face tot posibilul să petreacă timp în mod egal cu fiecare dintre copii, dar provocarea e foarte mare, mai cu seamă că el însuși are un program haotic.

Recent, a reușit însă să meargă cu actuala soție și cu toți cei patru copii în vacanță în Florida, SUA.

În iunie, copiii cei mari ai cântărețului s-au mutat la tatăl lor, mama lor divorțând. Peter și Katie au decis ca așa e cel mai bine, cel puțin o perioadă, până ce Katie se va pune pe picioare.

Katie Price mai are încă trei copii în afara lui Junior și Princess. Cel mare, Harvey, are 16 ani, iar cei mici 5 și, respectiv, 4 ani.

Vezi și Îi mai ții minte pe sextupleții care aveau un reality show, copiii cuplului Gosselin? Iată-i cum arată acum, la ani distanță de la emisiune

Citește și: