Îndrăgostită de nutriție și alimentația sănătoasă, Carmen Brumă are mare grijă de corpul său. E atentă nu doar la dietă, ci face și mult sport, iar fanilor le dă în mod constant ponturi legate de cum să se mențină în formă, sugerându-le inclusiv fel de fel de exerciții. Iar dacă cineva are dubii dacă acestea funcționează sau nu ar trebui să privească doar abdomenul vedetei, plin de pătrățele.

Carmen Bruma in costum de baieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

1,74 și aproximativ 58 kg

Recent, o prietenă virtuală a întrebat-o ce înălțime și ce greutate are. Deși ar fi putut să ignore întrebarea sau să nu răspundă, conform zicalei că nicio doamnă sau domnișoară nu poate fi vreodată obligată să spună cât cântărește, Carmen Brumă a arătat că nu are nimic de ascuns, răspunzând prompt.

”Dacă nu sunt indiscretă, câte kg ai și ce înălțime? Mulțumesc!”, a fost întrebarea adresată lui Carmen Brumă pe o rețea de socializare. Iar răspunsul vedetei a venit imediat: ”1,74 și aproximativ 58 kg”.

E clar că vedeta în vârstă de 41 de ani nu are nimic de ascuns și e mulțumită de aspectul său. Puține sunt însă femeile care simt la fel ca ea, pentru simplul motiv că puține femei sunt într-o formă atât de bună. ”Mie îmi este rușine: 1,69 și 64 kg la 49 ani!”, e comentariul venit din partea unei fane.

Avea 85 de kilograme

De menționat însă e faptul că nici Carmen Brumă nu a arătat îndotdeauna așa. În urmă cu 16 ani, partenera lui Mircea Badea cântărea 85 de kilograme. A făcut eforturi mari și și-a schimbat complet stilul de viață pentru a ajunge la look-ul din prezent. Așa că nicio femeie nu are scuză, dacă și-ar dori cu adevărat să slăbească, iar starea sănătății îi permite să facă asta.

Carmen Bruma la 85 de kilograme

Foto: Facebook

Vezi și Julie Mayaya, câștigătoarea Vocea României, a slăbit 16 kilograme și arată spectaculos. Imagini cu artista în costum de baie

Citește și: