Oana Matache, sora Deliei, s-a mutat într-o casă nouă și mult mai mare și imediat au început să apară zvonuri că motivul ar fi că aceasta ar fi însărcinată cu al treilea copil.

Gina Matache a mărturisit că deocamdata nu se pune vorba de așa ceva, însă nu este sigură dacă dorințele fiicei sale și ale ginerelui s-au schimbat sau nu.

„Niciun apartament nu e prea mare pentru Jessie și Bubu. Sper să nu mai vină un bebe pe lume. Nu mi-a zis nimic. Îmi ajung ăștia. Să îi văd pe aștia mari. Din câte știu, nu prea își mai doresc, dar s-ar putea să se fi răzgândit între timp”, a mai spus cântăreața.

„Cadou de casă nouă nu am apucat să iau pentru că nu știu adresa. Nu am mers încă la noua casă a Oanei. S-a mutat definitiv de vreo trei zile. Astăzi aveam programat să mă văd cu niște băieți să văd ce mai fac de aici încolo, dar am anulat și am zis că e mai bine să văd minunea de apartament”, a spus Gina Matache la Star Matinal, potrivit Antena Stars.

În ultima vreme, mama Deliei s-a confruntat cu probleme de sănătate. Gina Matache a mărturisit că a trecut prin niște momente foarte dificile după ce a fost operată de urgență, în noiembrie, anul trecut.

Citește și:

Băiețelul Elenei Băsescu a împlinit 6 ani! Cum arată acum Traian Jr.

Frumoasa actriță a fost cerută de soție: ”Toate vin la timpul lor!”