Cântărețul Gheorghe Gheorgiu sau mesagerul dragostei, cum este supranumit deseori datorită pieselor sale, a obținut dreptul de ședere în Statele Unite ale Americii și se află în orașul Las Vegas, unde va fi noua lui casă. Totuși, încă se luptă cu diferența de fus orar, cu 10 ore în urmă față de ora României.

Viața mea a fost mereu că o vacantă, așa mi-a organizat-o Bunul Dumnezeu, așa cred că mi-a fost destinul, un destin pe care nu l-aș schimba pentru nimic în lume… Dacă nu sunt la mare, sunt la munte, dacă nu-s nici la mare, nici la munte, atunci sunt în țările calde. Iar în ultimii ani am tot făcut naveta pe ruta România SUA România! Acum, însă, aș vrea să petrec cât mai mult timp în Statele Unite, mai ales că sunt proaspăt deținător de green card. În România voi fi doar turist!, a spus cântărețul într-o declarație acordată ziarului românesc din SUA, Gândacul de Colorado.

Gigi Gheorghiu va mai veni pe plaiurile mioritice doar pe timpul verii, în stațiunile Olimp și Venus, unde cântă de peste douăzeci de ani.

Va merge în vizită la fiica lui

Peste câteva zile, Gheorghiu va merge în California, la fiica lui Andra-Ştefania (28 de ani), care locuiește în America de la vârsta de 8 ani, și cu care artistul are o relație foarte bună.

Fiica mea este cel mai bun lucru pe care l-am făcut pe lumea asta. O iubesc din tot sufletul, este un copil minunat.”, mărturisea cântărețul într-un interviu pentru Libertatea pentru femei.

Credit foto: Facebook

Gheorghe Gheorghiu și Andra

Credit foto: arhiva personală, Facebook.