Potrivit revistei US Weekly, Angelina joacă foarte murdar pentru a câștiga procesul de divorț în fața lui Brad Pitt. Potrivit unui prieten apropiat, starul din„ Tom Raider” vrea să se asigure că nici un copil nu-și va dori să meargă la Brad după finalizarea divorțului. Astfel, ea  i-ar fi spus fiului ei, Pax (15 ani), că Brad nu a fost de acord să-l adopte, ba chiar i-ar fi interzis să facă acest lucru. Mai multactorul ar fi fost foarte furios când a aflat că Angelina a demarat procedurile de adopție.

Afirmațiile atribuite lui Brad Pitt ar fi fost făcute în urmă cu doi ani, în perioada în care cei doi actori plănuiau să se despartă.

Angelina Jolie și Brad Pitt au ajuns la un acord

„Aceste afirmații au stricat iremediabil relația lui Brad cu fiul său, deși el a negat că ar fi spus așa ceva”, mai spune sursa. Aceasta a precizat că Brad ar fi fost, într-adevăr,  îngrijorat de ideea de a adopta un copil de trei ani care nu vorbea limba engleză, la mai puțin de un an după venirea lui Shiloh (12 ani), fiica biologică a cuplului Jolie-Pitt, în momentul în care cuplu trecea deja printr-o perioadă dificilă, potrivit Daily Mail.

„Pax are nevoie mai multă de mine decât Shiloh”, i-ar fi spus Angelina atunci.

„Relația lor a fost la un pas de a se sfârși atunci, dar Brad a rămas”, a mai spus sursa.

La sfârșitul lunii trecute, avocații celor două părți au dezvăluit că Angelina Jolie și Brad Pitt au ajuns la un acord în ceea ce privește copiii lor și drepturile financiare ale acestora. Concluziile procesului nu au fost dezvăluite public, însă Angelina a solicitat custodie unică pentru cei șase copii ai lor: Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zahara (13 ani), Shiloh (12 ani) și gemenii Vivienne și Knox (10 ani).