Îndrăgita prezentatoare TV trece prin clipe foarte fericite. Aceasta devine mamă a doua oară, deși nu mai spera având în vedere că prima dată a rămas cu greu însărcinată. Pe lângă fericirea pe care i-a adus-o în viață micuța Victoria Bella, Gabriela Cristea radiază de când în viața ei se află soțul ei, Tavi Clonda.

Și are de ce, întrucât prezentatoarea emisiunii “Te iubesc de nu te vezi” e extrem de norocoasă că are un așa bărbat lângă ea, Tavi fiind pentru ea un ajutor uriaș. Nu doar că este foarte implicat în creșterea fetiței lor, ci acesta pare că este alături de soția lui la fiecare pas și o însoțește peste tot. Recent, Gabriela a postat o imagine cu Tavi cu un brad de Crăciun, într-un supermarket,  iar vedeta i-a făcut o adevărată declarație de dragoste. „Tot ce îmi doresc de Crăciun ești tu, Tavi Clonda”, este textul care însoțește imagine. Se pare că dragostea celor doi devine mai puternică pe zi ce trece, iar Gabriela își laudă soțul de câte ori are ocazia.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda mai îndrăgostiți ca oricând

Recent, în emisiunea „Te iubesc de nu te vezi, Gabriela chiar a recunoscut că ea și fetele ei au un mare sprijin în Tavi.

„Și cea mare și cea care este pe drum vor avea un sprijin, pe tatăl lor. Știu că fetele mele au un sprijin. Știu că dacă vor căuta mâna cuiva o vor găsi pe a tatălui lor. Și eu sunt puternică, dar nu am avut parte de așa ceva. Astăzi la un moment dat Tavi a luat-o pe Victoria și a zis: este momentul să te schimbăm, nu te-am mai schimbat demult și mi-e dor să fac asta. M-a bucurat foarte mult!”, a spus Gabriela Cristea în cadrul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”.

Gabi si Tavi formeaza unul dintre cele mai solide și frumoase cupluri din Romania. Cei doi s-au cunoscut la emisiunea „Te vreau lângă mine”  și de atunci au fost de nedespărțit. Ei s-au căsătorit civil în 2015, iar pe  23 septembrie 2017 au devenit părinți, Gabriela aducând pe lume primul lor copil, pe Victoria Bella Margot.

 

Citește și: