Emma Roberts a devenit mamă pentru prima dată. Actrița a născut un băiețel. Este primul ei copil alături de partenerul ei, Garrett Hedlund.

Actrița în vârstă de 29 de ani a născut duminică, 27 decembrie, în Los Angeles, un băiețel al cărui nume este Rhodos, potrivit TMZ.

Vestea că Emma Roberts a devenit mamă a fost confirmată și de E! News. „Toată lumea este sănătoasă”, a declarat o sursă apropiată actriței. Atât Emma, cât și băiețelul ei, „sunt foarte bine după naștere.” Până acum, Emma și partenerul ei, Garrett Hedlund, nu au confirmat informația că au devenit părinți.

În luna iunie, mama actriței, Kelly Cunningham, a dezvăluit că Emma Roberts este însărcinată după ce a comentat pe contul său de Instagram în urma unui articol din publicația US Weekly care arăta că fiica ei ar aștepta primul copil. Fanii au felicitat-o pe Kelly Cunningham pentru veste, iar ea le-a mulțumit pentru urări. Invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel, Emma Roberts a povestit că mama ei a anunțat că va deveni bunică înainte ca ea să poată da vestea cea mare.

La scurtă vreme au apărut și primele fotografii cu Emma Roberts însărcinată, după ce a fost surprinsă alături de partenerul ei, Garrett Hedlund, în Aeroportul din Los Angeles.

În luna august a anului 2020, Emma Roberts, nepoata actriței Julia Roberts, a confirmat că este însărcinată publicând pe contul personal de Instagram o serie de imagini în care i se vede burtica de gravidă, dezvăluind atunci și că va avea un băiețel.

Emma Roberts și-a ținut departe de ochii curioșilor relația cu Hedlund, cu care nu se afișează nici măcar la evenimente pe covorul roșu. ‘Oricum relațiile sunt destul de greu de întreținut între doi oameni. Dacă se mai amestecă și tot internetul… ‘, declara actrița într-un interviu.

Zvonurile că ar fi însărcinată au apărut încă din luna iunie. Însă, actrița, cunoscută pentru rolurile din „Unbroken (2014)”, „American Horror Story”, „Aquamarine” şi altele, a confirmat abia la sfârşitul lunii august că este însărcinată. Ea a publicat atunci pe contul personal de Instagram o serie de fotografii în care i se vede burtica de gravidă, iar acum nu se sfiește nici să iasă în public.

Emma Roberts și actorul și cântărețul Garrett Hedlund au o relație care a început în luna martie a anului trecut, după ce Emma Roberts își anulase logodna cu partenerul ei din ultimii șapte ani, Evan Peters.

Garret Hedlund a fost iubitul actriței Kirsten Dunst (33 de ani) timp de patru ani, înainte să se despartă în 2016.

Citește și:

Lili Sandu a ajuns de urgență la spital cu fiul ei! Ce s-a întâmplat cu copilul vedetei: „Suntem internați…!

Prima reacție a Lilianei Ștefan după ce Dan Bittman a confirmat că s-au despărțit