Elena Băsescu a bifat de-a lungul anilor destinații exotice sau exclusiviste, dar iată că în lista ei de călătorii se află și obiective turistice din România. Din cea mai recentă postare pe care a făcut-o pe Instagram observăm că EBa și-a dus copiii într-un tur al mănăstirilor din Nordul Moldovei, dar nu au ratat nici plimbarea cu Mocănița de la Moldovița, Huțulca.

Vezi și: Elena Băsescu, răspuns ilar pentru un fan, întrebată fiind la ce cabinet și-a făcut implantul de gambe

elena-basescu-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Elena Băsescu și fiicele au purtat baticuri cu motive tradiționale

Imaginile sunt inedite, pentru că îi vedem pe toți 4 patru purtând accesorii specifice locului, iar fetele Elenei arată absolut superb cu năframele tradiționale, pe cap. Flăcăul, Traian Junior, poartă o pălărie și un pulover albastru, care se asortează cu ochii lui, moșteniți, de altfel, de la bunicul Băsescu. „Înapoi la origini”, a scris Elena Băsescu în dreptul imaginilor, pentru care a primit o mulțime de like-uri.

Elena, Anastasia, Sofia Anais și Traian Junior s-au bucurat de plimbarea cu vechiul trenuleț cu abur, de-a lungul râului Moldovița, dar au vizitat și celebra mănăstire Putna, unul din cele mai importante centre culturale, religioase și artistice românești, ctitorie a lui Ștefan cel Mare.

Bogdan Ionescu mai are doi copii cu Elena Băsescu

Elena Băsescu, fata cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, a fost căsătorită patru ani cu Bogdan Ionescu, alias Syda. În 2016, însă, au decis să pună capăt mariajului lor. Cei doi au un băiețel și o fetiță, Sofia Anais (născută pe 1 septembrie 2013) şi Traian Junior (născut pe 31 ianuarie 2015), care locuiesc cu mama lor. EBa mai are o fetiță, Anastasia, din relația cu Cătălin Tomată. Bogdan Ionescu și-a refăcut și el viața cu Sheila Giafer. S-au căsătorit în octombrie 2020, iar în ianuarie 2022 a venit pe lume fiica lor.

Citește și: Cele mai recente imagini cu Elena Băsescu au iscat un val de controverse pe rețelele de socializare

Citește și: Syda s-a căsătorit: Cine este aleasa lui, cea care a înlocuit-o pe Elena Băsescu