Celebra actriță italiană este considerată una dintre cele mai sexy femei din lume, iar soțul ei, actorul francez Vincent Cassel(52 de ani), nu a putut să-i fie fidel, în ciuda relației lor de 20 de ani. Mai mult, recent, el a mers din nou în fața altarului alături de un manechin, în vârstă de doar 21 de ani, Tina Kunakey.

Citește și: Decorațiunile pentru pomul de Crăciun al Andreei Marin sunt complet atipice. Așa ceva nu ai mai văzut! Ciudat sau adorabil? VIDEO

Nicolas Lefebvre este artist

Nicolas 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Iubitul Monicăi Bellucci este cu 18 ani mai tânăr

Monica Bellucci a fost distrusă de infidelitatea soțului ei și i-au trebuit mai mult de patru ani să-și revină. Însă acum și-a găsit din nou fericirea în brațele unui artist francez, mai tânăr cu 18 ani decât ea, pe nume Nicolas Lefebvre (36 de ani).

În ultima vreme, actrița și Nicolas au fost surprinși din ce în ce mai des împreună, iar potrivit revistei Paris Meci, relația dintre ei ar fi început de mai bine de un an, dar Monica a confirmat abia acum. „Sunt cu această persoană de ceva timp și ne este foarte bine împreună”, a declarat fosta fată Bond. „Mi-am găsit perechea. Sper să meargă totul foarte bine. Trăiesc un moment magnific în existenţa mea”, a mărturisit actriţa și  în revista “Voici”.

Lefebvre a fost fotomodel şi în prezent este proprietarul unei galerii de artă. Nicolas și-a început cariera în 2009, după ce a trecut printr-o dramă puternică care l-a marcat. Mai exact, a început să creeze obiecte de artă după ce și-a pierdut mama.

Bellucci şi Cassel au împreună două fiice, Léonie, de 8, şi Deva, în vârstă 14 ani.

 

Citește și: