Ștefan Bănică a făcut marele anunț sâmbătă seara, la concertul de la Sala Palatului, imediat după ce i-a făcut o dedicație Violetei, fiica lui și a Andreei Marin, care și-a sărbătorit ziua de naștere.

„Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”, a spus Ștefan Bănică pe scena Sălii Palatului.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior s-au căsătorit anul trecut

Lavinia Pîrva a mărturisit, anul trecut, că este pregătită să devină mamă și își dorește ca acest lucru să se întâmple chiar anul acesta.

„Îmi doresc să devin mamă atunci când Dumnezeu va vrea să se întâmple asta. Eu sunt pregatită,” a spus Lavinia Pârva.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior formează un cuplu de patru ani, la scurt timp după ce artistul a divorțat de Andreea Marin. Cei doi s-au căsătorit, anul trecut, în mare secret, în Bulgaria, la Balcic.

Cântărețul a mai fost căsătorit timp de cinci ani cu Mihaela Rădulescu, în perioada 1994-1999 și are doi copii. O fetiță cu Andreea Marin și un băiat dintr-o altă relație.

Citește și: