Andreea a pus noi imagini cu ea în care apare fără pic de machiaj, iar aceasta arată fabulos. Nici nu zici că a născut. Se pare că vedeta se descurcă foarte bine în noua ipostază de mămică și în ciuda oboselii, radiază de fericire și este foarte frumoasă.

Cum arată Andreea Ibacka la două săptămâni după ce a născut. S-a pozat complet nemachiatăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Deși recunoaște că fetița o ține mai mult trează, pe chipul ei abia se văd cearcănele. „Prima iesire singurica din ultimele 10 luni #nedormită #nemachiată #fătăregrete  #sofer #materniatate # zambet #fericire #mamicafericita”, a scris Andreea, la imaginea cu ea.

 

 

Fanii vedetei au reacționat imediat: „Ești foarte frumoasă, chiar și fără machiaj și cu putine ore de somn!”, „Ești o frumoasă”, „Bravo, te recuperezi rapid”, „Mămico, ești o frumusețe”.

Andreea Ibacka a născut pe 4 decembrie o fetiță perfect sănătoasă. Micuța s-a lăsat mult așteptată, iar Cabral a fost cel care a făcut anunțul, punând o imagine cu frumoasa lui soție de la maternitate, chiar înainte să intre în sala de nașteri.

 

CItește și: