Cristi Borcea a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația lui Valentina Pelinel, dar și despre viața lui sentimentală, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

S-au căsătorit de doi ani și au împreună trei copii, iar pentru prima dată Cristi Borcea a vorbit deschis despre relația cu Valentina Pelinel, în cadrul unei emisiuni TV. Acesta nu s-a feritși a mărturisit că a început o idilă cu celebrul fotomodel încă de pe vremea când erau amândoi căsătoriți.

Se pare că Valentina i-a luat ochii de la prima întâlnire, moment în care Cristi Borcea a știut ce trebuie să facă pentru a o avea. Însă, precizează că el nu i-a cerut să divorțeze de Cristi Boureanu, cu care Valentina a fost căsătorită timp de șapte ani.

valentina-pelinel-botez-gemene-cristi-borcea-hp1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”Când a fost vorba de Valentina, da (nr. sunt lipsit de scrupule în amor). În momentul în care am văzut-o a doua oară am zis că ea clar va fi cu mine și că va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea, dar niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu, oricum ea era într-o relație care scârțâia de mulți ani. Ne-am plăcut și când am intrat în închisoare mi-a spus că mă așteaptă indiferent cât stau acolo, că nu poate trăi fără mine. Așa că eu zic că am făcut cea mai bună alegere și afacere a mea de până acum. Este femeia care îmi dă liniște, care este calmă, cu care pot sta și în casă și în vacanță. Este foarte important să găsești pe cineva care să-ți dea căldură și putere”, a spus Cristi Borcea în cadrul unei emisiuni TV.

Borcea a fost mereu în atenția tabloidelor pentru relațiile lui, dar de când a ieșit din închisoare el s-a retras cu Valentina Pelinel și cei trei copii departe de lumina reflectoarelor și au ales să ducă o viață liniștită.

Cu toate acestea, Borcea a recunoscut că cel puțin pentru moment nu mai vrea alte femei lângă el, pentru că îi este bine lângă Valentina. Însă, acesta a precizat că nu se știe niciodată ce va fi.

”Niciodată să nu spui niciodată, eu vreau, ele vor, dar vedem”, a spus Cristi Borcea atunci când a fost întrebat dacă se vede sau nu a fi bărbatul unei singure femei.

„Toate căsniciile s-au terminat din cauza mea, dar niciodată nu am crezut că o să divorțez pentru că mă duc prin cluburi și nu reușesc să fiu fidel’, a mai spus Borcea.

Întrebat dacă le-a cumpărat tăcerea fostelor sale soţii, Cristi Borcea a răspuns scurt şi la obiect.

„Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relații cu bărbați extraordinari”, a spus Cristi Borcea, la Kanal D.

Omul de afaceri a dezvăluit că singura femeie în care are încredere este mama sa şi că a trecut totul pe numele copiilor.

„Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate (n.r. bunurile) sunt la mama. Soțiile nu au niciuna nimic pe numele ei. Mihaela a avut casa care e acum pe numele copiilor, Alina, o vilă care e pe numele copiilor. Toți ceilalți copii au case, apartemante, cele mai bune condiții, dar femeile, ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor. Lasă, să aibă copiii!”, a mai spus dinamovistul.

Cristi Borcea a fost căsătorit cu Alina Vidican timp de cinci ani până în 2016 și au doi copii, căsnicia cu Mihaela Borcea a durat din 1988 până 2011 și au împreună trei copii, dar mai are un copil și cu avocata Simona Dana Voiculescu. Din 2018 s-a căsătorit cu Valentina Pelinel cu care are trei copii, un băiețel și gemene.

Citește și:

Alexandra Stan, mângâieri și sărutări pătimașe cu un Războinic? Cum și unde au fost filmați cei doi concurenți de la Survivor România

S-a logodit! Cui i-a spus ”da” fiica cea mică a lui Donald Trump