Potrivit celei mai recente postări de Facebook a Shakirei, copiii săi au avut în ultimul an de-a face cu hărțuire constantă din partea presei, fiind urmăriți la școală, acasă și în timpul liber.

Artista face un apel prin care cere să li se respecte dreptul celor mici la intimitate, susținând că este în joc bunăstarea și fericirea copiilor săi.

Shakira: Copiii mei au îndurat îndurat un an foarte greu, suferind hărțuiri și persecuții

„Dragi prieteni, jurnaliști și canale media,

În această perioadă de schimbare în viața mea ca personaj public, este de înțeles că există o curiozitate permanentă din partea presei în jurul meu și al familiei mele. Cu toate acestea, copiii mei, Milan și Sasha, au îndurat un an foarte greu, suferind hărțuiri și persecuții neîncetate de către paparazzi și mai multe instituții de presă din Barcelona.

Acum că încep o nouă viață, implor mass-media, în numele copiilor mei, să le respecte dreptul la intimitate. Vă implor să vă abțineți să-i urmăriți până la intrarea și ieșirea din școală, să-i așteptați la ușa casei noastre sau să-i urmăriți la activitățile lor extracurriculare și recreative, așa cum a făcut mass-media în Barcelona, ​​cu intenția de a face fotografii senzaționale.

Am încredere că jurnaliștii și fotografii de aici vor fi sensibili la situația cu care se confruntă Milan și Sasha și se vor putea comporta în cel mai uman mod posibil cu ei, ținând cont că este vorba doar despre bunăstarea fizică și emoțională a doi minori de doar 8 și 10 ani, care doresc doar să poată ieși în public și să meargă la școală simțindu-se în siguranță și liniștiți că nu sunt urmăriți sau luați permanent în vizor de camere.

Lansez această rugăminte nu ca artist, ci ca mamă care dorește să protejeze și să aibă grijă de bunăstarea psihologică și emoțională a copiilor săi, astfel încât aceștia să poată trăi o viață fericită și sănătoasă, așa cum merită toți copiii.
Vă mulțumesc anticipat pentru înțelegere și sprijin,
Shakira.”

Imagini: Hepta