Artistul și Misha au fost căsătoriți cinci ani și au rămas prieteni.  Cei doi continuă să-și crească copilul împreună și sunt alături de ea la orice eveniment important.

Așa s-a întâmplat și de Crăciun. Connect-R a postat pe Instagram o fotografie la bradul de Crăciun,  în care apare alături de fosta lui soţie şi de fetiţa lor, Maya, și de Moș Crăciun. Mama fetiței poartă un tricou pe care scrie „I love Maya”. Deși nu mai formează un cuplu, ei par foarte fericiți.

„Poate să se nasca Isus de o mie de ori in Betleem, pana nu se va naste in inimile noastre , ne vom preface ca ne simtim mantuiti si curati ! Craciun fericit tuturor’,  a fost mesajul lui Connect-R de sărbători.

Connect-R a anunțat divorțul de Misha, în luna august. „Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni , dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot , 1 an si 2 săptămâni de când am hotărât să ramanem prietenii și părinții copilului nostru ! Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atat am avut de spus ! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat”, a scris Connect-R pe Facebook.

Citește și: