Cântăreaţa a murit înecată la câţiva kilometri de casă. Potrivit reprezentanţilor ISU şi ai Poliţiei Judeţene Mehedinţi, maşina a plonjat în Dunăre în dreptul comunei Sviniţa, la viaductul Sviniţa, într-o zonă fără parapet. Cântăreaţa venea de la Orşova şi se ducea acasă, la părinţi, în Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin. Se pare că tânăra de 33 de ani a derapat din cauza poleiului, a pierdut controlul volanului, apoi a plonjat cu maşina în Dunăre.

Frumoasa cântăreață, în vârstă de 33 de ani, a devenit cunoscută mai ales pentru colaborarea cu Goran Bregović și pentru pictorialul ei incendiar din revista Playboy. Anca Pop a fost scoasă aseară din apele Dunării, la câțiva kilometri de casa părinţilor.

Cântăreața Anca Pop a murit la 33 de ani.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

A fost găsită în interiorul maşinii, fără viață, după ce sora ei a alertat autoritățile. Potrivit Observator.tv, ea nu mai primise niciun semn de la cântăreaţă după ce plecase dinspre București spre casă, pe drumul din Clisura Dunării. Autorităţile au pornit în căutarea tinerei, atât pe apă, cât şi pe uscat.

Citește și: Lavinia Pîrva, prima reacție după ce Ștefan Bănică a anunțat că este însărcinată. Cum s-a pozat artista

Anca Pop a devenit celebră pentru colaborarea cu Goran Bregović

Poliţiştii de la Frontieră au fost cei care găsit-o pe fată moartă, înecată în propria maşină, în locul unde Dunărea trece prin localitatea Sviniţa.

 

Blonda recunoștea că este lesbiană și avea o relație cu o tânără brunetă, pe nume Fraga. Anca mărturisea că nu putea avea o relație cu vreun bărbat, deoarece ei nu sunt pregătiți pentru a fi cu femei, precum era ea.

„Dragostea înseamnă să fii fascinată de cineva, să admiri pe cineva, iar persoana cealaltă să fie la fel de fascinată și să te admire pe tine. Altfel nu poate fi… nu este dragoste prin posesivitate și gelozie sau impunere de niciun fel.

Artista Anca Pop s-a născut la 22 octombrie 1984, la Moldova Nouă.  Anca Pop era cunoscută şi dupa numele de scenă „Shamanca”.

Anca Pop lansat albumul său de debut omonim la data de 12 iulie 2017 în Japonia, care include discurile single: „Free Love”, „Super Cool”, „Ring Around”, „Loco Poco” și „Ederlezi”.

În 2008, a ajuns ajuns cunoscută după ce a cântat cu muzicianul iugoslav, Goran Bregović, și a participat ca și compozitoare la două dintre piesele celui de-al treisprezecelea său album de studio, Champagne for Gypsies.

La data de 27 iulie 2015, a lansat o altă versiune al videoclipului piesei „Free Love”, exclusiv pentru revista Playboy, de asemenea a apărut pe coperta revistei respective în numărul lunilor iulie-august.

Citește și: