S-au cazat chiar pe malul Bosforului, așa că priveliștea a fost asigurată. Cei doi s-au delectat cu preparate turcești, s-au plimbat și au petrecut clipe minunate în doi. Dani și-a răsfățat iubita așa cum a știut mai bine. Însă cei doi au fost zgârciți cu imaginile pentru fani, fiecare limitându-se la o singură fotografie postată pe rețelele de socializare.

sexy-pe-balconSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

În timp ce sărbătorita a postat o imagine cu ea într-un halat alb, cu picioarele ridicate pe balustradă, în timpul unui brunch lejer și leneș, luat chiar pe balconul camerei unde s-au cazat, Dani Oțil a postat o fotografie în care apare îmbrăcat în pijama și un halat. Ce remarcă fanii e tocmai pijamaua vedetei, una pe care este desenată un pitic.

”Dani, ce draq de pijama e asta ???Maturizează-te, cumpara o pijama de bărbat adevarat!”, i-a scris prezentatorului TV un fan.

Altcineva îi spune, sugestiv, atât: ”Traistariule, tu esti?”.

Cert este că imaginea a primit 6.000 de aprecieri, doar cu câteva sute mai puțin decât cea postată de Gabriela Prisăcariu.

Vezi și Dani Oțil a cerut-o de soție pe Gabriela Prisăcariu! Cum arată inelul de logodnă

Citește și:

Lili Sandu și-a botezat băiețelul! Ce ținută a purtat pentru marele eveniment și ce nași a ales vedeta pentru Thomas Jay

Cristina Joia de la „Visuri la cheie“, bătută cu cruzime într-un magazin din București. Primele declarații ale vedetei Pro TV