Actrița din ”Neveste disperate”, în vârstă de 48 de ani, a fost transportată de urgență la spital, inconștientă, duminică, după ce a mâncat supă de pește.

”Am fost la 5 minute de moarte”, susține ea într-o postare pe Twitter.

Afecțiunea de care suferă a salvat-o

Norocul ei a fost că suferă de o afecțiune care nu-i permite să digere mâncarea în mod corespunzaător. Dacă lucrurile nu stăteau așa, nmu ar fi supraviețuit.

Timp de două zile a fost ținută în spital, sub supraveghere medicală. ”Nu puteam să vorbesc, să văd, am crezut că am un atac de cord, că mor. Mi s-a spus că încă 5 minute și muream”, a scris actrița pe rețeaua de socializare.

Iubitul ei a fost găsit mort în august

Pentru Bethenny e un an foarte greu. Iubitul ei, cu care a avut o relație tumultoasă, ei certându-se și împăcându-se de mai multe ori, Dennis Shields, a murit.

În luna august a acestui an, Dennis, cu care se întâlnea din 2016, a fost găsit mort în apartamentul său din turnul Trump, al președintelui american Donald Trump.

După moartea fulgerătoare a lui Dennis, în vârstă de 51 de ani, actrița trebuia să găsească o cale de a trece peste durere. Înotul în ocean, spune ea, i-a salvat viața. Doar așa a putut trece peste momentele în care se simțea îngrozitor. Au mai ajutat-o și sauna, jacuzzi, în general activități care implică apa. Cât despre plâns, a lăcrimat până când ochii i s-au uscat, spune ea.

În momentul morții lui Dennis, cei doi erau certați.

Pe Dennis nu-l iubea doar ca pe un bărbat, acesta fiindu-i și prieten, confident, cât și partener de afaceri.

Vezi și Vești bune pentru o vedetă din Friends. A fost la un pas de moarte, dar după trei luni, în sfârșit e mai bine

Citește și: