Bărbații celebri precum Elon Musk sau Brad Pitt au trecut de la o soție la alta, căsniciile s-au destrămat, dar sunt mândri acum de copiii lor!

Elon Musk: 10 copii

Miliardarul Elon Musk are nu mai puțin de 10 copii… cu femei diferite. Surprinzător este că este tatăl a două perechi de gemeni și a unor tripleți.

Eddie Murphy: 10 copii

În top cu Elon Musk se află și îndrăgitul actor de comedie Eddie Murphy. Și el are deja 10 copii… și cine știe, vremea nu i-a trecut. Murphy are 6 fice și 4 băieți de care este foarte mândru, pe care îi iubește foarte mult și declară că este cel mai fericit om să fie tată.

Mel Gibson: 9 copii

La vârsta de 66 de ani, Mel Gibson este foarte mândru că are 9 copii mari și frumoși! Familia lui este numeroasă și este deosebit de fericit când îi adună pe toți. Mel Gibson are 7 băieți și 2 fete, iar copiii lui au vârste cuprinse între 4 și 40 de ani.

Mick Jagger: 8 copii

Celebra voce de la Rolling Stones uimește publicul cu familia lui numeroasă. Mick Jagger are deja 8 copii, cu vârste cuprinse între 5 și 51 de ani. Jagger este și bunic, și străbunic. El are 5 nepoți și 2 strănepoți.

Clint Eastwood: 8 copii

fiica lui Clint Eastwood e insarcinata

Un adevărat icon al filmelor western, Clint Eastwood a împlinit 92 de ani și a numărat 8 copii. El are 6 fete și 2 băieți care s-au născut din șase relații diferite.

Mike Tyson: 6 copii

Probabil cea mai populară figură din sporturile de luptă, Mike Tyson are nu doar o mulțime de premii și medalii, dar și mulți copii. La vârsta de 66 de ani numără 6 copii.

Robert De Niro: 6 copii

Robert de Niro si Helen
Robert de Niro si Helen

Cu toate rolurile lui mari, rolul cel mai important din viața lui Robert De Niro este rolul de tată. Celebrul actor american are 6 copii, 2 fete și 4 băieți.

Brad Pitt: 6 copii

Și Brad Pitt se numără printre bărbații celebri cu mulți copii, chiar dacă unii dintre ei sunt înfiați. Pitt are șase copii, dintre care doar 3 sunt copiii lui naturali. Iar timpul nu este pierdut să facă mai mulți!